DESIGNAD FÖR NÄSTA DECENIUM

Välkommen nya,helt elektriska,Fiat 500 och en helt ny typ av mobilitet.Nya Fiat 500 är mer avancerad än någonsin men framför allt en smidig och eldriven bil med italiensk stil.Den inspirerar människor att förändras. Att förbättra världens nutid, men också dess framtid.


SNABBFAKTA

upp till 320 KM
Räckvidd,blandad körning,WLTP*

5 MIN
Snabbladda 5 min,kör 50 km*

SHERPA-MODE
Spara energi och nå din destination

ONE PEDAL
Använd en pedal för accelerera och bromsa


 

FRÅN DET FÖRFLUTNA TILL FRAMTID

Nya Fiat 500 glömmer inte sitt arv och har detaljer som hyllar den ikoniska stilen från ”Cinquecento” år 1957. Från sidoblinkers i LED-teknik som läckert sticker ut på sidokarossen, till den eleganta kromade sidolisten. Arv möter ny modern design.

UPPLEV NY INTERIÖR

Den inre revolutionen för mer utrymme startar från frånvaron av mittkonsolen, vilket ger mer plats och mer bättre komfort. Stilen matchar hållbarhet med nya läderfria säten med ingraverad Fiat logotyp.

NYA UCONNECT 10,25" PEKSKÄRM

Det helt nya Uconnect-systemet med 10,25″ pekskärm och Cinerama-vy är alltid tydlig för dina ögon. Systemet erbjuder ett intuitivt, lättanvänt anpassningsbart gränssnitt där förare kan ordna skärmlayouten efter deras personliga preferenser.Anslut din smartphone via Bluetooth eller Apple Carplay och njut av trådlös, snabb och bekväm uppkoppling.

UPP TILL 320 KM RÄCKVIDD

Nya Fiat 500 är utformad efter den urbana körmiljön. Åk till jobbet, gymmet,handla och hemma igen tack vare en räckvidd upp till 320 km* (42 kWh batteripaket). Och när bilen används enbart för stadskörning sträcker sig räckvidden upp till 460 km*.

LADDA 5 MIN, KÖR 50 KM.

Det skall vara enkelt och snabbt att ladda en elbil. Därför erbjuder helt nya Fiat 500 snabbladdning på 85 kW, vilket möjliggör en hel dags citykörning under en ”espressopaus”. Ladda 50 km räckvidd på endast 5 min. Nya Fiat 500  når 80% av full batterikapacitet på endast 35 min.

CABRIOLET ÅRET OM

Njut av utomhuskänslan med nya Fiat 500C – den första 4-sitsiga och elektriska cabrioleten på marknaden. Med ett enkelt knapptryck förvandlar din Fiat 500C till  ”cabriolet” genom att elektriskt fälla ner tygsuffletten,som erbjuds i färgerna svart,grå eller blå.

 

ÖPPNA UPP TILL EN NY VÄRLD

Nu kan du njuta av den ikoniska stilen och samtidigt få ännu mer flexibilitet. Nya Fiat 500 3+1  är en helt ny version som erbjuder en tredje sidodörr på höger sida av bilen och ger ännu mer komfort för in-och utsteg i baksätet,utan att kompromissa stilen från år 1957.

NYA (500) RED EDITION

(RED) och FIAT inleder samarbetet för att tillsammans bekämpa pandemier som AIDS och COVID. För att hylla och stödja organisationen (RED) erbjuds den nya specialutgåvan (500) RED med unika röda detaljer och ny exteriörlack. Vid nyköp av en Fiat (500) RED doneras pengar till den globala fonden för att att stödja förebyggande aktiviteter till de mest behövande samhällena.

 

LÄS MER

* Villkor: Vänligen observera att vissa tillval, utrustningspaket och tillbehör kanske inte längre finns till försäljning på grund av rådande produktionsbegränsningar.Kontakta din auktoriserade Fiat återförsäljare för mer detaljerad information och vid beställning.Den angivna maximala räckvidden är baserad på WLTP och blandad körning.Den angivna räckvidden på upp till 320 km gäller enbart med batteripaket 42 kWh. Faktisk körsträcka och räckvidd varierar beroende på flera faktorer, inklusive kör- och laddningsvanor,monterad tillbehör, temperatur, topografi, batteriets ålder,belastning och fordonets skick. Förbrukning vid blandad körning fr 13,0-14,8 kWh /100 km och CO2-utsläpp 0 g/km. Bilarna på bilderna är illustrativa och kan vara extrautrustade. Det angivna priserna är rek.ca.priser. Fiat Sverige förbehåller sig rätten att ändra priserna samt reserverar sig för eventuella tryckfel.