Nya 500
NYA STJÄRNOR HAR TILLKOMMIT TILL FAMILJEN

En ikon med oändliga personligheter.
Du har redan mött dess eleganta sida med Pop och Lounge versionerna, låt nu den nya versionen 500 Star förtjusa dig.
Är det inte riktigt det du letar efter? Ok, 500 har även sportigare versioner som Sport och den nya snygga 500 Rockstar.

  • GELATO VIT
  • CARRARA GRÅ
  • VESUVIO SVART
  • POMPEI GRÅ
  • OPERA BORDEAUX
  • COLOSSEO GRÅ
  • PORTOFINO MATTGRÖN
Välj ditt humör och gör dina 500 så unika som du är

Nya 500 Dolcevita


Det finns bara ett sätt att uppleva en rolig sommar med stil. Det är den nya 500 Dolcevita. fäll ner den exklusiva vita och blå randiga suffletten och koppla av med de nya sätena med en rottingliknande struktur, precis som i solstol på en strand vid den italienska rivieran.

UPPTÄCK MER

Nya 500 120th med full Apple® experience


Kör iväg i en Fiat 500 120th och upplev staden i en ny takt. Den ikoniska naturen av 500 har blivit ännu exklusivare, tack vare den nya bi-colour Tuxedo och den fulla Apple® experience.

Mer information

Ny Hybridmotor

Upptäck ett helt nytt sett att resa.
Nya Fiat 500 som hybrid kommer att ge dig en värld full av fördelar.
Upptäck alla fördelarna med den nya hybridmotorn.
New Hybrid Engine

Allt för dig.

Tack vare den nya hybridteknologin blir Fiat 500 ännu mer ekonomisk genom lägre bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Dessutom tillåter hybridmotorn en tyst och vibrationsfri acceleration.  Du får även ta del av de fördelar som erbjuds när du kör en hybridbil som minskad bilskatt och lägre bränslekostnader.

THE HYBRID ENGINE

Hur fungerar hybridmotorn?

Funktionen E-assist tillåter elmotorn att hjälpa till med acceleration.

Tack vare funktionerna E-coasting och E-breaking behöver du inte ladda ditt litiumbatteri utan det kommer att ladda sig självt genom inbromsning.

Din bil kommer också att spara bränsle genom start och stopp funktionen som aktiveras när du kör under 30 km/h.

Allt du behöver inom synhåll.

Den nya TFT förardisplayen kommer att underlätta att använda alla nya funktioner som kommer med den nya hybridteknologi. Du kan se ditt energiflöde på förardisplayen och se när batteriet laddas eller används. Du kommer också alltid att vara medveten om hjälpbatteriets nivå och tack vare förardisplayen ser du energin från batteriet under tiden du kör, så att du kan köra så effektivt som möjligt.

Teknik

So brilliant – Apple Carplay

Apple Carplay

Kör omkring i din 500C och upptäck ett säkrare och smartare sätt att använda din iPhone under körning. Tack vare Apple CarPlay kan du helt enkelt ansluta din iPhone till UconnectTM 7 ”HD-skärmen för att få vägbeskrivningar, ringa samtal, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på musik, ljudböcker eller podcasts medan du håller dig fokuserad på vägen. Du kan styra CarPlay med Siri-röstkontroll eller pekskärmen.
Klicka här för att utforska kompatibla enheter LINK
Apple CarPlay, iPhone and Siri are registered trademarks of Apple Inc.

ERBJUDANDEN