Köpguide för din nya Fiat

Ett antal skräddarsydda kompletterande tjänster som hjälper dig när du vill köpa en ny Fiat.

Hitta en återförsäljare

Välj ort och postnummer och hitta den närmaste återförsäljaren, eller sök efter namnet på återförsäljaren du är intresserad av. Vårt omfattande försäljningsnätverk täcker hela Sverige, så vi är aldrig långt bort.
Hitta

En Fiat för dig

Berätta hur många sittplatser du behöver, vilken motor eller vilket drivsystem du föredrar, vad du använder din bil till och andra kriterier, så föreslår vi den Fiat-modell som bäst passar dina behov.
Mer information

Finansiering

FCA Finans erbjuder de bästa finansiella instrumenten på marknaden, vilket ger dig total frihet att köpa din nya Fiat.
Upptäck finansieringsplanerna
Dölj detaljer

Konventionellt avbetalningsköp


Med avbetalningsplanen kan du anpassa kontantinsatsen och avbetalningarna. Du kan återbetala hela beloppet till samma fasta pris under lånets hela löptid, utan en stor slutbetalning.

Fiat Plus


Fiat Plus är den idealiska lösningen om du vill äga en bil som alltid är ny, och bara betala för den så länge du använder den. När avtalet löper ut väljer du om du vill ersätta, köpa eller returnera den.

Leasing


Oavsett om du är momsregistrerad eller privatkund kan du använda din Fiat utan att förvärva äganderätten med FCA Banks leasingavtal.

Be-Lease


Be-Lease, den första och enda leasingplanen där en försäkring för ansvar gentemot tredje part ingår i avgiften. Det är en särskilt fördelaktig formel, inte bara för frilansande yrkespersoner och småföretag, utan även för privatkunder.

Fiat 4Business

Fiat 4Business

Om du är ett företag kan du dra nytta av våra försäljningsvillkor och finansiella tjänster för företagskunder