NYA TIPO KOMBI - BILEN FÖR HELA FAMILJEN

Familjebilen Tipo kombi har uppdaterats. Med ny design, nya motorer och ny teknik för bl.a  uppkoppling och infotainment är Tipo kombi mer elegant och teknologisk än någonsin.

KOMFORT MED STIL

Från och med nu behöver du inte längre välja mellan komfort eller stil. Med nya Tipo kombi får du båda. Upptäck den nya eleganta exteriören med ny grill och FIAT-logotyp, de tillgängliga och nya Full-LED strålkastarna med sin tuffare look samt den nya interiören med ny ratt och helt ny 10.1″ pekskärm.

 

NY TEKNIK OCH AKTIVA SÄKERHETSSYSTEM

Nya Tipo kombi är utrustad med ny avancerad teknik för ökad komfort och säkerhet. Nya Tipo kombi erbjuder nya aktiva säkerhetssystem som hjälper dig att köra säkert. Bland annat erbjuds filhållningsassistans, som automatiskt hjälper dig tillbaka i den rätta körfilen och kollisionvarningsystem med autobroms. Ett aktivt system som hjälper dig att undvika en kollision med fotgängare, motorfordon eller cykel upp till 200 km/h. Med trötthetsvarnaren rekommenderar Tipo dig att eventuellt stanna bilen för att hämta ny energi.

 

 

 

 

 

TRÅDLÖS UPPKOPPLING

I nya Tipo kombi sticker tekniken ut. Nu kan du välja mellan Uconnect™ systemet med antingen 7” eller helt nya 10.1” pekskärmen, där du kan njuta av musik, navigering och anslutning till dina enheter på ett enkelt och tydligt sätt. Koppla upp ditt Apple CarPlay trådlöst och få vägbeskrivningar, ring samtal, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på Apple Music, ljudböcker eller podcasts medan du fortfarande är fokuserad på vägen.