FIAT 500 HYBRID 

DEN IKONISKA CITYBILEN MED ITALIENSK CHARM  

INTERIÖR

DETALJER GÖR PERFEKTION

I Fiat 500 njuter du framför allt av stilen. Den eleganta klädseln och de trendiga materialvalen går hand i hand. Med inspiration från dagens modescen och retrostil är det svårt att inte trivas ombord Fiat 500.

TEKNIK

EN IKON SOM ALLTID ÄR UPPKOPPLAD

Med Uconnect ™ erbjuds LIVE-tjänster, handsfree-system och röstkommando. Dessutom kan föraren ansluta sina medieenheter via Apple Carplay och Android Auto. Uconnect finns med 5″ eller 7″ pekskärm.

DESIGN

ELEGANT, ITALIENSK OCH MODERN

Varenda detalj av Fiat 500 är utformad för att fullända bilens italienska karaktär. På utsidan finner vi de eleganta LED baklyktorna i matchande karossfärg medan insidan bjuder på charm med anor från år 1957. Den karosslackade instrumentbrädan, den vita multifunktionsratten och de snygga reglagen. Stiligt.Eller som vi kallar – La Dolce Vita.

HYBRID

HYBRIDTEKNIK

Tack vare introduktionen av mild hybridteknologin är Fiat 500 mer än bara effektiv. Bilen släpper ut lägre CO2 under körning (jämfört med tidigare motorgeneration) men ger även en förfinad och  mer avkopplande körupplevelse. Hybridsystemet hjälper till med accelerationen och möjliggör en mjukare och snabbare motorstart under Start & Stop-fasen.Hybridsystemet är självladdande och behöver inte anslutas.