ARV MÖTER FRAMTID

Nya Fiat 500 glömmer inte sitt arv och har detaljer som hyllar den ikoniska stilen från ”Cinquecento” år 1957. Men med ny teknik och design förenar nya Fiat 500 det bästa av båda världar och vägleder oss in till framtiden.

PANORAMA SOLTAK

Bjud in himlen och välkomna  det naturliga ljuset in till  kupén. Med det tillgängliga Panorama soltaket upplever du och dina passagerare med rymd och ljus.

BELYS FRAMTIDEN

Tack vare de nya Full -LED strålkastarna med ”Infinity”-signatur erbjuder  nya Fiat 500 en tydligare sikt på vägen och ett förnyat men alltid igenkännligt 500-utseende.

DETALJER MED SYFTE

Vi ville skapa en modern bil som fortfarande hyllade vårt arv; eller mer specifikt, till den ikoniska stilen från år 1957. De nya sidoblinkers med LED teknik representerar samma framåtanda som drev oss då och fortsätter att vägleda oss framåt

ENKLARE FRÅN FÖRSTA KONTAKT

Det omdesignade och elektriska dörrhandtaget med e-latch systemet bidrar till bättre aerodynamik och erbjuder lättare manöver för att öppna dörrarna. Tryck bara på den mjuka knappen på insidan för att låsa upp bilen och dörren öppnas.

ELEGANTA 17" LÄTTMETALLFÄLGAR

Nya Fiat 500 erbjuder flera eleganta fälgalternativ och de nya 17″ lättmetallfälgarna med tvåfärgad diamantfinish är det ultimata beviset på 500:s utstrålning.

NY INTERIÖR, MER RYMD

Den interiöra  revolutionen börjar med frånvaron av mittkonsolen, vilket ger plats för mer rymlighet och komfort.

LÄDERFRIA SÄTEN MED MONOGRAM

De nya och tillgängliga läderfria sätena med FIAT-monogram ingraverad på ryggstödet erbjuder en elegant look och bra sittställning. Komforten maximeras med stolsinställningar och eluppvärmd sittdyna.

IKONISK SIGNATUR

500-dekalen pryder den nya ratten, designad för att återkalla den ikoniska stilen från den två-ekrade ratten i ursprungliga  Fiat 500 från 1957.

* Villkor: Vänligen observera att vissa tillval, utrustningspaket och tillbehör kanske inte längre finns till försäljning på grund av rådande produktionsbegränsningar.Kontakta din auktoriserade Fiat återförsäljare för mer detaljerad information och vid beställning.Den angivna maximala räckvidden är baserad på WLTP och blandad körning.Den angivna räckvidden på upp till 320 km gäller enbart med batteripaket 42 kWh. Faktisk körsträcka och räckvidd varierar beroende på flera faktorer, inklusive kör- och laddningsvanor,monterad tillbehör, temperatur, topografi, batteriets ålder,belastning och fordonets skick. Förbrukning vid blandad körning fr 13,0-14,8 kWh /100 km och CO2-utsläpp 0 g/km. Bilarna på bilderna är illustrativa och kan vara extrautrustade. Det angivna priserna är rek.ca.priser. Fiat Sverige förbehåller sig rätten att ändra priserna samt reserverar sig för eventuella tryckfel.