NYA (500) RED

(RED) och FIAT inleder samarbetet för att tillsammans bekämpa pandemier som AIDS och COVID.Vid nyköp av en Fiat (500) RED doneras pengar till den globala fonden för att att stödja  förebyggande aktiviteter till de mest behövande samhällena. Det är därför vi stolt har gått med i kampen och skapat nya elektriska (500) RED : för att låta dig vara en del av den.*

EXTERIÖR

För att hylla och stödja organisationen (RED) särskiljs nya (500) RED med unika och röda designelement på exteriören; dekaler,sidospeglar och frontgrillen är alla lackade i den läckra hyllningsfärgen. Exklusivt för denna specialutgåva är även den tillgängliga färgen Red by Red.

DIN SANNA FÄRG

Visa vem du är och vad du står för. Med nya (500) RED lanseras även den nya färgen ”Red By Red”, som enbart erbjuds på denna specialutgåva. Matcha de röda detaljerna på frontgrillen, sidospeglarna och dekalerna med färgen som symboliserar kärlek och omtanke.

 

DETALJER MED SYFTE

Nya (500) RED är vår mest etiska och relevanta Fiat 500:a någonsin. Med de rödlackade detaljerna på fronten och bakpartiet visar du ditt val – att stödja (RED)

FÄRDAS MED STIL

Nya (500) RED erbjuder unika 16″ aluminiumfälgar med distinkt grå-polerad finish och röd centrumkåpa. Med (500) RED färdas du i stil som väcker känslor.

INTERIÖR

I den distinkta och komfortabla interiören hos nya 500 Electric adderas med version RED röda detaljer, som ger interiören en helt ny känsla. De svarta sätena med röda sömmar är inte bara snyggare, utan även mer hållbara tack vare Seaqual™ -tyg.

INTERIÖR FYLLD AV PASSION

Den nya rödlackade instrumentbrädan matchar givetvis exteriören och den nya tillgängliga exteriöra färgen – Red by Red. Dessutom garanterar nya (500) RED ett sanerat passagerarutrymme, för en hälsosammare atmosfär i bilen. Kupéfiltret, sätena och bagagerumsmattan har samtliga behandlats med en biocidsubstans med en mycket effektiv verkan mot bakterier.

 

KÖR MED RÄTT KÄNSLA

De svarta sätena med röda sömmar i nya 500 (RED) är inte bara snygga utan även hållbara. Seaqual™ -tyget är ett högkvalitativt och 100 % återvunnet polyestergarn som innehåller plast från marint avfall och PET från landkällor.

Förarsäte med röd klädsel ej beställbar i Sverige

 

INFOTAINMENT

Med nya (500) RED kommer du alltid att vara uppkopplad : njut av dess 10,25-tumsskärm, den ultrasnabba Bluetooth-anslutningen, det smartphoneliknande gränssnittet med anpassningsbar skärmlayout och förardisplayen på 7″.

TRÅDLÖS APPLE CARPLAY

Anslut din iPhone till Uconnect™ 10,25-tumsskärmen och styr Apple CarPlay trådlöst med Siri röststyrning eller pekskärmen. Trådlös Apple CarPlay är det smartare och säkrare sättet att använda din iPhone i din bil. Du kan få vägbeskrivningar, göra samtal, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på Apple Music, ljudböcker eller poddsändningar samtidigt som du är fokuserad på vägen. CarPlay, iPhone and Siri are registered trademarks of Apple inc.

TRÅDLÖS ANDROID AUTO

Nya (500) RED är också kompatibel med Android Auto™ som ansluts trådlöst (med kompatibla telefoner). När din smartphone är ansluten till bilen visar det användarvänliga gränssnittet dina appar på Uconnect ™ 10,25-tumsskärmen. Du kan hantera musik och kontakter, och tack vare Google Maps kan du utforska kartor, trafikförhållanden i realtid, direkt från pekskärmen och utan att riskera säkerheten.

VÄLKOMST KIT

Genom att välja nya (500)RED gör du ett betydande val.Som tack erhåller du som kund ett speciellt välkomst kit vid tidpunkten för fordonets leverans:

• Välkomstbrev
• Specifikt bilnyckelskydd
•Anpassad flaska för antibakteriella medel*

 

PRIS OCH UTRUSTNING

(500) ELECTRIC RED

Elmotor,87 KW,118 hk

Från 339.900 kr

(ex miljöbonus)

Ex på standardutrustning;

15″ fälgar, Uconnect 10.25″ pekskärm med Nav, Apple Carplay / Android Auto, Trafikskyltsavläsning, Trötthetsvarnare, Kollisionvarnare med autobroms
Filhållningsassistans, Key Less (ej öppning), Interiör & exteriör med röda accenter
Alcogelpump, Anti-pollen luftfilter m.m


Paket RED +

0 kr extra

utöver RED:

16″ aluminiumfälgar, Parkeringssensorer, Full-LED strålkastare


 

* Fiat, Jeep och RAM utlovar minst 4 miljoner dollar till Global Fund mellan 2021-2023 för att hjälpa till att hantera hälsonödsituationer som COVID och AIDS med (RED). Varje (FIAT) RED fordon är en del av detta åtagande.Bilderna är endast för illustrativa och vägledande syften och vissa kan visa versioner, tillbehör, tillbehör och/eller utrustning tillgänglig endast på begäran och mot en avgift. De tillgängliga färgerna kan variera av tekniska och/eller konstruktionsmässiga och kommersiella skäl och kan endast vara tillgängliga på fordon i lager.