SAMMA KÄNSLA, NY ANDA
500 kombinerar stil med hybridteknik

VARFÖR HYBRID?

Det hjälper inte bara miljön utan du får själv massa fördelar.
MASSOR AV FÖRDELAR

MASSOR AV FÖRDELAR

Med Fiat Hybrid Launch Edition är fördelarna många. Med hybrid-tekniken får du bl.a lägre bränsleförbrukning och lägre CO2-utsläpp än en bil med en klassisk förbränningsmotor.

Genom att välja version Launch Edition stödjer du även saneringsprojekt av hav genom att välja SEAQUAL™ klädseln, producerad av återvunnen plast.

Tack vare de positiva miljöaspekterna som en hybridmotor erbjuder, så främjas även den ekonomiska aspekten. Med Fiat Hybrid gynnas du som förare med lägre bränslekostnader och fordonsskatt.

CAŁKOWITA WOLNOŚĆ

FÖRDELAR MED HYBRID

Känn friheten att åka vart du vill med Fiat Hybrid Launch Edition. Fiats hybridsystem är självladdande och behöver inte anslutas. Systemet återvinner energi från dina inbromsningar och laddar batteriet i bilen vilket genererar ekologiska och ekonomiska fördelar.EXTERIÖR

Ny motor men samma ikoniska design.INTERIÖR

Alltid lika vacker

INFOTAINMENT

TA KONTROLL

TA KONTROLL

Med den intuitiva TFT förardisplayen på nya 500 & 500C Hybrid behöver du bara ta en titt för att hålla koll på batterinivåerna i hybridmotorn.
APPLE CARPLAY

APPLE CARPLAY

Tack vare Apple CarPlay kan du enkelt ansluta din iPhone till 7” Uconnect systemet för att få färdbeskrivningar, ringa, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på Apple music eller podcasts och samtidigt hålla ögonen på vägen. Du kontrolerar CarPlay med röstkommandon via Siri eller pekskärmen. ​

Klicka här för att se kompatibla enheter​

Apple CarPlay, iPhone and Siri are registered trademarks of Apple Inc.