Fiat Tipo Kombi – komfort

Fiat Tipo Kombi:
komforten och personligheten
hos Tipo, med ännu
mer utrymme för familjen.

NYA FIAT TIPO STREET.


Ny design. Ny urban stil. Stick ut in bland mängden
med nya Tipo Street.

Upptäck mer

Teknik

Tipo Kombi – infotainment teknik

Allt under kontroll

Spela upp din favoritmusik, aktivera dina kartor, logga in på Facebook och Twitter eller minska utsläppen: med den standardmonterade tekniken i Tipo Kombi är allt detta ännu enklare.

Fiat Tipo Kombi – Uconnect

Varför inte skämma bort dig själv … och dina barn?

Vem säger att du inte ska skämma bort dina barn? Låt dem lyssna på sin favoritmusik på Deezer eller TuneIn, eller anslut deras smarttelefon till Uconnect 7” HD LIVE-systemet. Du behöver inte avbryta dem om du inte vill lyssna på nyheterna på Reuters eller behöver komma tillbaka på rätt spår med TomToms 3D-kartor. Och om du sitter på en parkering och väntar på barnen kan du luta dig tillbaka och njuta av nyhetsflödet från Facebook eller Twitter.

Fiat Tipo Station Wagon Uconnect NAV

Åk dit NAV tar dig

Låt vår teknik hjälpa dig: du kan du använda 3D-kartor från TomTom, aktivera gratis trafikinformation genom TMC eller beräkna den snabbaste vägen till destinationen med TomTom IQ Routes. Så att du kan slappna av och njuta av körningen.

 

Tipo Kombi – ecodrive mycar

Är du en miljövän?

Tipo Kombi älskar energieffektivitet: det är därför Uconnect-systemet har Eco:Drive-teknik som övervakar bränsleförbrukningen och utsläppen, och det är därför den har my:Car som hittar din bil om du inte kommer ihåg var du parkerade den. Så du aldrig slösar med energi.

Fiat Tipo Kombi – backkamera

Enklare att parkera

Det är toppen om din son kan varna dig när du är för nära bilen bakom, men vore det inte praktiskt att alltid ha en assistent med sig? Tack vare backkameran som kan integreras i Uconnect-systemet har det aldrig varit så enkelt att parkera.

Teknik

Stöd för Apple CarPlay

Nya Tipo kommer med stöd för Apple CarPlay. Apple CarPlay är det smartaste och säkraste sättet att använda din iPhone via ratten. Med de viktigaste funktionerna och huvudapparna som är anpassade speciellt för CarPlay på din skärm i din Tipo. Du får tillgång till navigeringsinformation och kan ringa, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på musik utan att tänka på vägen. Tack vare Siri, kan du förutom pekskärmen och rattknapparna använda röstkommandon för att använda huvudfunktionerna på din iPhone.

Klicka här för att utforska kompatibla enheter.

CarPlay, iPhone och Siri är registrerade varumärken av Apple Inc.