Tipo 5-dörrar. Kompakt elegans

NYA FIAT TIPO STREET.


Ny design. Ny urban stil. Stick ut in bland mängden
med nya Tipo Street.

Upptäck mer

Teknik

Fiat Tipo 5Porte bluetooth radio

Uconnect™: bekvämt för dig, användbart för alla

Kliv in i Tipo 5-dörrar och upptäck massor av teknik som utformats för att öka körglädjen. Med Uconnect™ 7” HD LIVE kan du ansluta din telefon via Bluetooth@, eller usb och njuta av din egen musik, musik från Deezer, nyheter från Reuters eller uppdateringar från Facebook och Twitter.
Allt med ett enkelt tryck. Eller ett röstkommando om du föredrar det.
Systemet är också kompatibelt med Andriod Auto och stöder Apple Carplay, så du kan använda alla dina appar i din smartphone med full säkerthet.
Fiat Tipo 5-dörrar – Uconnect™ NAV

Vart ska du?

Låt Tipo 5-dörrar hjälpa dig om du inte är säker på vart du ska. Med Uconnect™ 7” NAV HD LIVE kan du använda 3D-kartor från TomTom, aktivera gratis trafikinformation genom TMC eller beräkna den snabbaste vägen till destinationen med TomTom IQ Routes. Allt med ett tryck, precis som på din egen surfplatta.
Tipo 5-dörrar – ecodrive mycar

Det är enkelt att minska utsläppen.

Den är inte bara snygg och bekväm – Fiat Tipo 5-dörrar är miljövänlig också. Upptäck tillfredsställelsen i att spara bränsle och minska utsläppen med Eco:Drive – funktionen som analyserar din körstil och ger dig tips om vad du bör ändra eller förbättra. Och om du inte kommer ihåg var du parkerade kan du spara på krafterna genom att aktivera my:Car som tar dig till bilen på några sekunder.
Fiat Tipo 5-dörrar – backkamera

Två ögon som tittar framåt, och ett bakåt

Det är busenkelt att parkera i Fiat Tipo 5-dörrar tack vare backkameran som är integrerad i Uconnect™-systemet. Som sagt var, det behöver inte kosta skjortan att få mycket med Fiat Tipo!

Teknik

Stöd för Apple CarPlay

Nya Tipo kommer med stöd för Apple CarPlay. Apple CarPlay är det smartaste och säkraste sättet att använda din iPhone via ratten. Med de viktigaste funktionerna och huvudapparna som är anpassade speciellt för CarPlay på din skärm i din Tipo. Du får tillgång till navigeringsinformation och kan ringa, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på musik utan att tänka på vägen. Tack vare Siri, kan du förutom pekskärmen och rattknapparna använda röstkommandon för att använda huvudfunktionerna på din iPhone.

Klicka här för att utforska kompatibla enheter.

CarPlay, iPhone och Siri är registrerade varumärken av Apple Inc.