Panda Cross 4x4:
åk vart som helst,
parkera överallt.

164 900 kr

Panda Cross 4x4. Den mest äventyrliga medlemmen i Panda-familjen.

Teknik

find my car Fiat Panda Cross 4x4

Mer underhållning

Gör resorna ännu roligare i din Panda Cross 4x4. Med den nya Panda Uconnect-appen kan du ansluta din smarttelefon till bilen via Bluetooth för att göra den till en fullfjädrad färddator. Ett eget grafiskt gränssnitt och tillgång till din musik, kartor, kontakter och mycket mer.
Allt med ett enkelt tryck. Eller ett röstkommando om du föredrar det.
find my car Fiat Panda Cross 4x4

Enkel och smidig teknik

Din spellista, dina favoritradiostationer, dina kontakter, kartor, temperaturen eller Find My Car: använd vilken app du vill, i din Panda Cross 4x4 finns det plats för allt som gör resorna enklare och roligare.
Mobilapp Fiat Panda Cross 4x4 infotainment

Res enkelt och smidigt, med din smarttelefon

När äventyret är extra utmanande är det bra om resan dit är enkel: Därför är Panda Cross 4x4 också utrustad med den senaste tekniken i form av Panda Uconnect. När du har laddat ner gratisappen till din smarttelefon, kan du ringa, lyssna på radio och använda eco:Drive, Find My Car och alla andra funktioner som gör resan enkel och behaglig.
start&stop Fiat Panda Cross 4x4

Lägre bränsleförbrukning, större upplevelser

När du stannar, stannar motorn. Start&Stop-tekniken i Panda Cross 4x4 har utvecklats för att minska bränsleförbrukningen, tillsammans med GSI-funktionen (Gear Shift Indicator) som talar om för dig när det är dags att växla.