Det finns en Panda för alla

Det finns en Panda för alla

Originell, genial och överraskande: där har du Panda i ett nötskal. Bilen som vet hur man utvecklas utan att glömma sitt sanna jag.

Teknik

Fiat Panda – Uconnect infotainment

Mer underhållning

Ännu roligare: nya Panda har radiosystemet Uconnect.
Du kan ansluta din smarttelefon via den inbyggda Bluetooth®-funktionen. Och med usb- och aux-ingångarna kan du komma åt dina appar med ett enkelt tryck på skärmen. Eller ett röstkommando, om du så föredrar.
Fiat Panda – radio, infotainment

Enkel och smidig teknik

Din spellista, dina favoritradiostationer, dina kontakter, kartor, väder eller Find My Car: använd vilken app du vill, i din Panda blir resorna enklare och roligare.
Fiat Panda – mobilappar, infotainment

Res enkelt och smidigt, med din smarttelefon

Nya Panda är fullpackad med tekniska finesser: med gratisappen Panda Uconnect kan du styra bilens mediasystem från en smarttelefon med ett nytt gränssnitt som gör det ännu enklare att lyssna på musik, ringa eller använda eco:Drive, Find My Car och alla övriga funktioner som Panda ger dig för att göra varje resa bättre än den föregående.
Fiat Panda – start&stop

Lägre bränsleförbrukning, större upplevelser

När du stannar, stannar motorn. Start&Stop-tekniken i Panda har utvecklats för att minska bränsleförbrukningen, tillsammans med GSI-funktionen (Gear Shift Indicator) som talar om för dig när det är dags att växla.