Skip to content Skip to navigation

(RED)

600 nya sätt att hjälpa människor. Nya 600 kommer med de ikoniska RED-funktionerna - och syfte. Plus, 3 färger att välja på. 

 

UPPTÄCK (RED)

(RED) och Fiat: ett unikt partnerskap där varje såld 600 (RED) bidrar till att bekämpa hälsokatastrofer och speciellt pandemier. (RED) är en organisation som bekämpar globala hälsokatastrofer så som AIDS och COVID. Varje gång du köper en (RED)-produkt går en donation till The Global Fund som stöttar förebyggande insatser, behandlingar, stöd, testning, utbildning och service till samhällen som behöver hjälp. Vi är stolta partners och skapade därför nya 600 (RED) så att du också kan vara en del av samarbetet. Fiat, Jeep och RAM har alla förbundit sig att donera minst 4 miljoner dollar till The Global Fund mellan 2021 och 2023.

10.25"-SKÄRM

Njut av dina favoritsånger, koppla upp din telefon och ring och ta emot samtal från dina vänner via 10,25"-skärmen med anpassningsbar grafik. Välj färg och grafik för att sätta tonen för din resa.

VÄLKOMSTLJUD

Det finns inget bättre än att få en varm hälsningar, även i din bil. Din nya 600 kommer alltid välkomna dig och säga hejdå.

(RED)- DETALJER

Förutom unika färger och (RED)-loggan, är sätena klädda med återvunnet svart material.

MER UTRYMME

Vi vill öka din bekvämlighet och tack vare det innovativa smarta handskfacket med ett (RED)-skydd finns det plats för upp till 15 l. Perfekt för sortera dina personliga tillhörigheter.