Skip to content Skip to navigation

ANSLUTNING
KLIV IN I EN VÄRLD MED UPPKOPPLADE BILAR!

En värld som låter dig utbyta data via internet med FIAT smartphone-appen. Dra nytta av de värdefulla råden från ditt varumärke och njut av mer säkerhet, komfort och nöje med de senaste infotainmentfunktionerna samtidigt som du sparar tid och pengar. Eftersom din säkerhet och komfort är vår prioritet, förenklas nu vårt Connected Services-erbjudande, med valet av två nya paket.

Connect ONE : Alltid hjälp nära

I ditt fordon kommer du att vara skyddad var du än är. Din nya Fiat 600 kommer att kunna ringa nödsamtal från den takmonterade SOS-knappen*, kontakta en dedikerad assistent eller begära vägassistans, direkt från fordonets pekskärm eller via FIAT-appen.

* Emergency call is not available from the vehicle's touch screen or from the FIAT App. 

Connect PLUS : Njut av varje åktur bekvämt

Med det nya Connect PLUS-paketet* kan du ta kontroll över din bil som aldrig förr, tack vare en rad innovativa funktioner som erbjuder fjärråtkomst till fordon; laddningshantering; ta emot meddelanden om fordonets hälsa; planering av resor i elbilar; tillgång till navigering och många andra tjänster. Dyk djupare in i Connect Plus och upptäck de tjänster som är tillgängliga för dig.

*Bara tillgänglig när CONNECT ONE -paketet är valt.