Nuova 500L Cross: oltre i confini dell’ordinario.

Nuova 500L Cross: oltre i confini dell’ordinario.

Dela med dig av dina mest minnesvärda upplevelser med människorna du bryr dig mest om. Nya Fiat 500L Cross: där civilisationen slutar, börjar äventyret.

Teknik

Radio USB Fiat 500L Cross

Nya UCONNECT™ 7” HD LIVE-radion med pekskärm och usb

Radion med ny 7” pekskärm låter dig välja dina spellistor och favoritradiostationer och ger dig tillgång till alla andra funktioner i det inbyggda systemet med en enkel beröring. Dessutom har den en usb-port så att du kan ansluta en kompatibel extern enhet för att spela upp musiken och använda apparna som finns på den.
Och för de mest sofistikerade användarna finns Beats-systemet.
Ta med dig din musik, oavsett vart resan går.

500L tecnologia camera retromarcia

Smart backkamera

Varje äventyr tar dig till utmanande vägar, som ibland är i värsta laget. Så allt du kan göra är att backa och köra åt andra hållet. Så fort du lägger i backen aktiveras backkameran och en tydlig, skarp bild av vad som finns bakom dig visas på skärmen i din nya Fiat 500L Cross. Med det dynamiska rutnätet är det en barnlek att utföra manövrar utan att begå misstag.

500L Cross tecnologia camera retromarcia

Spjutspetsteknik, crossover-anda

Vem sa att en crossover behöver vara lågteknologisk? Fiat 500L Cross är fullpackad med den senaste tekniken, som körlägesväljaren med tre lägen och UCONNECT 7” HD LIVE-radion med pekskärm och usb, för att du ska kunna ha det riktigt kul ute på vägarna. Känn dig fri att utforska världen och dela dina erfarenheter.

Apple CarPlayFiat 500L Cross

Apple CarPlay

Fiat 500L Cross fungerar med Apple CarPlay. Apple CarPlay är det smartaste och säkraste sättet att använda din iPhone i bilen. Tack vare de viktigaste apparna och funktionerna som utvecklats speciellt för CarPlay på skärmen i din Fiat 500L Cross kan du få trafikinformation, ringa telefonsamtal, skicka och ta emot sms och lyssna på musik utan att släppa vägen med blicken. Med Siri kan du använda röstkommandon för att hantera de viktigaste funktionerna i din smarttelefon, eller så använder du pekskärmen eller rattreglagen.

Klicka här för att ta reda på vilka enheter som är kompatibla.

CarPlay, iPhone och Siri är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc.  
Android Auto Fiat 500L Cross

Gå din egen väg

Den nya körlägesväljaren mitt på mittkonsolen ger dig tre lägen att välja mellan (Normal, Traction+ och Gravity Control) så att du kan anpassa bilens gensvar efter vägunderlaget. Och varje resa i din Fiat 500L Cross kommer att kännas smidig.
Mopar Connect Fiat 500L Cross

Din bil i handen.

Tack vare innovativ teknik från MOPAR CONNECT behöver du inte oroa dig över någonting längre: du kommer alltid att veta var du parkerade din bil och kan kontrollera hastigheten, resorna och om dörrarna är låsta eller olåsta, allt via smarttelefonen. Och push-meddelanden innebär att du aldrig riskerar att glömma något i bilen.

Paket

City Pack

Citypaket

Perfekt både i terrängen och i stan? Självklart: med citypaketet kommer din Fiat 500L Cross att ta med dig till de mest outforskade delarna av stan.

• Backkamera
• Parkeringssensorer Elektriskt infällbara ytterbackspeglarMarkbelysning
Style Pack

Style Plus-paket

Ge dig ut i terrängen med stil. Style Plus-paketet ger bilen en elegant touch som du inte vill vara utan

• Tonade rutor
• Stämningsbelysning
• 17” lättmetallfälgar
Comfort Pack

Säkerhetspaket

Säkerhet är allt, särskilt när hela familjen är med på dina äventyr.


• Elektrokromatiska ytterbackspeglar
• Hastighetsbegränsare
• Regn- och skymningssensor