Nuova 500L: crescere è cool

Nuova 500L: crescere è cool

Ny design som ger ett ännu mer ikoniskt utseende, med alla de mest utmärkande dragen hos 500-familjen.

Teknik

Uconnect Fiat 500L

Navigationssystem

Navigationssystemet från TomTom ger dig alla de mest innovativa funktionerna. Till exempel ingår IQ Routes som är baserad på den största ruttdatabasen någonsin och som hjälper dig att hitta det snabbaste sättet att ta dig till destinationen.
Det nya systemet Uconnect™ 7” HD NAV LIVE utnyttjar pekskärmen fullt ut genom att låta dig nypa och zooma tills du uppnår en optimal kartvy.
Volante comandi integrati Fiat 500L

Ratt med integrerade reglage

I Fiat 500L har du tekniken bokstavligt talat inom räckhåll. Den nya ratten har inte bara en enastående design, utan även integrerade reglage som gör att du bekvämt kan styra radions och instrumentgruppens alla huvudfunktioner med små fingerrörelser.

Gratis tillgång till Siri Eyes -> KOMPLETTERA
tecnologia Uconnect live Fiat 500L

Uconnect™ LIVE

Gillar du teknik? Då kommer du att älska Uconnect™ LIVE. Anslut Uconnect-radion till din smarttelefon och använd de många apparna på bilens inbyggda system, som till exempel: eco:Drive för att övervaka din körstil och hjälpa dig att förbättra bränsleekonomin. my:Car för att övervaka bilens tillstånd, även via smarttelefon, och påminna dig om var du parkerade.
Även Facebook check-in och Twitter.
Eller lyssna på favoritlåtar och radiostationer, få trafikinformation, varningar om fartkameror och väderprognoser från TomTom LIVE-tjänster. Vad mer kan man önska?
Apple CarPlayFiat 500L

Apple CarPlay

Nya Fiat 500L fungerar med Apple CarPlay. Apple CarPlay är det smartaste och säkraste sättet att använda din iPhone i bilen. Tack vare de viktigaste apparna och funktionerna som utvecklats speciellt för CarPlay på skärmen i din Fiat 500L kan du få trafikinformation, ringa telefonsamtal, skicka och ta emot sms och lyssna på musik utan att släppa vägen med blicken. Med Siri kan du använda röstkommandon för att hantera de viktigaste funktionerna i din smarttelefon, eller så använder du pekskärmen eller rattreglagen.

Klicka här för att ta reda på vilka enheter som är kompatibla..

CarPlay, iPhone och Siri är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc.  
Android Auto Fiat 500L

Ny TFT-skärm

Övervaka dina resor med den nya instrumentgruppen. Den nya 3,5” TFT-färgskärmen och den uppdaterade designen som skapar mer utrymme för instrumentgruppen ger föraren en perfekt översikt av alla parametrar.
Mopar Connect Fiat 500L

Din bil i handen.

Tack vare innovativ teknik från MOPAR CONNECT behöver du inte oroa dig över någonting längre: du kommer alltid att veta var du parkerade din bil och kan kontrollera hastigheten, resorna och om dörrarna är låsta eller olåsta, allt via smarttelefonen. Och push-meddelanden innebär att du aldrig riskerar att glömma något i bilen.

Paket

Comfort Pack

Anslutningspaket

Det idealiska paketet för att hålla kontakten när du är på resande fot. Din tid är dyrbar, och det vet 500L. Finns till Fiat 500L Popstar


• Integrering av Apple CarPlay
• USB
• 7” DAB-radio
Pack Uconnect™ Link

Komfortpaket

Du behöver komfort för att göra varje resa till en unik upplevelse. Låt 500L skämma bort dig.
Finns till Fiat 500L Popstar.

• Elfönsterhissar bak
• Cargo Magic Space Mattor fram
• Barnspegel
Fiat 500 paket

Style Plus-paket

Belysningen och intimiteten i 500L skyddar dig från nyfikna blickar. Finns till 500L Lounge och Cross

• Tonade rutor
• Stämningsbelysning
• 17” lättmetallfälgar
Pack Uconnect™ Link NAV & DAB

Säkerhetspaket

Säkerheten är avgörande, i alla hastigheter. 500L erbjuder förstklassig prestanda utan att någonsin tappa siktet på personen som betyder mest för oss: du.

• Elektrokromatiska ytterbackspeglar
• Autonomous City Brake
• Regn- och skymningssensorer