Nuova 500L: crescere è cool

Nuova 500L: crescere è cool

Vill du veta mer?

Ny design som ger ett ännu mer ikoniskt utseende, med alla de mest utmärkande dragen hos 500-familjen.

Fiat 500L Mirror: alltid i kontakt med familjen.

Mirror-serien utvidgas och projekterar det rymligaste fordonet i 500 familjen för framtiden.
Från den exklusiva tvåfärgade Venezia Blue med Maestrogrått tak till dimljusen och det oumbärliga Uconnectsystemet med 7” pekskärm som är kompatibelt med Android Auto och förberett för Apple CarPlay, gör dig redo att upptäcka den nya verkligheten när det gäller att resa i gott sällskap.
Mer information

Teknik

Uconnect Fiat 500L

Navigering

TomTom navigation erbjuder de mest innovativa funktionerna, såsom IQ Routes, som är baserat på den största resedatabasen inbyggt i navigationssystemet så att du kan hitta det snabbaste sättet att nå din destination.
Den nya Uconnect 7" HD NAV LIVE utnyttjar alla potentialer på pekskärmen med nyp- och zoomfunktion för optimal kartvisning.
Volante comandi integrati Fiat 500L

Ratt med integrerade reglage

Den nya ratten med integrerade reglage kan användas för att hantera alla de viktigaste radio- och instrumentpanelfunktionerna genom att bara röra fingrarna.
Dessutom, med röstigenkänning, kan du komma åt Siri Eyes Free* för att interagera med din iPhone och minimera distraktioner.

* Siri Eyes Free kräver en kompatibel iPhone med Siri-teknik.
tecnologia Uconnect live Fiat 500L

Uconnect™ LIVE

Gillar du teknik? Då kommer du att älska Uconnect™ LIVE. Anslut Uconnect-radion till din smarttelefon och använd de många apparna på bilens inbyggda system, som till exempel: eco:Drive för att övervaka din körstil och hjälpa dig att förbättra bränsleekonomin. my:Car för att övervaka bilens tillstånd, även via smarttelefon, och påminna dig om var du parkerade.
Även Facebook check-in och Twitter.
Eller lyssna på favoritlåtar och radiostationer, få trafikinformation, varningar om fartkameror och väderprognoser från TomTom LIVE-tjänster. Vad mer kan man önska?
Apple CarPlayFiat 500L

Apple CarPlay

Nya Fiat 500L fungerar med Apple CarPlay. Apple CarPlay är det smartaste och säkraste sättet att använda din iPhone i bilen. Tack vare de viktigaste apparna och funktionerna som utvecklats speciellt för CarPlay på skärmen i din Fiat 500L kan du få trafikinformation, ringa telefonsamtal, skicka och ta emot sms och lyssna på musik utan att släppa vägen med blicken. Med Siri kan du använda röstkommandon för att hantera de viktigaste funktionerna i din smarttelefon, eller så använder du pekskärmen eller rattreglagen.

Klicka här för att ta reda på vilka enheter som är kompatibla..

CarPlay, iPhone och Siri är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc.  
Android Auto Fiat 500L

Ny TFT-skärm

Övervaka dina resor med den nya instrumentgruppen. Den nya 3,5” TFT-färgskärmen och den uppdaterade designen som skapar mer utrymme för instrumentgruppen ger föraren en perfekt översikt av alla parametrar.
Mopar Connect Fiat 500L

Din bil i handen.

Tack vare innovativ teknik från MOPAR CONNECT behöver du inte oroa dig över någonting längre: du kommer alltid att veta var du parkerade din bil och kan kontrollera hastigheten, resorna och om dörrarna är låsta eller olåsta, allt via smarttelefonen. Och push-meddelanden innebär att du aldrig riskerar att glömma något i bilen.

 

500L teknik backkamera

Smart backkamera

Att backa är nu enklare än någonsin. Så fort du lägger i backen aktiveras backkameran och en tydlig, skarp bild av vad som finns bakom dig visas på skärmen i din nya 500L.
Dynamiska riktlinjer visar den förväntade banan för bilen så att du kan manövrera perfekt, enkelt och tryggt. Att göra livet enklare.

Paket

Comfort Pack

Anslutningspaket

Det idealiska paketet för att hålla kontakten när du är på resande fot. Din tid är dyrbar, och det vet 500L. Finns till Fiat 500L Popstar


• Integrering av Apple CarPlay
• USB
• 7” DAB-radio
• Uconnect radio med 7 "pekskärm
Pack Uconnect™ Link

Komfortpaket

Du behöver komfort för att göra varje resa till en unik upplevelse. Låt 500L skämma bort dig.
Finns till Fiat 500L Popstar.

• Elfönsterhissar bak
• Cargo Magic Space Mattor fram
• Barnspegel
Fiat 500 paket

Style Plus-paket

Belysningen och intimiteten i 500L skyddar dig från nyfikna blickar. Finns till 500L Lounge och Cross

• Tonade rutor
• Stämningsbelysning
• 17” lättmetallfälgar
Pack Uconnect™ Link NAV & DAB

Säkerhetspaket

Säkerheten är avgörande, i alla hastigheter. 500L erbjuder förstklassig prestanda utan att någonsin tappa siktet på personen som betyder mest för oss: du.

• Elektrokromatiska ytterbackspeglar
• Autonomous City Brake
• Regn- och skymningssensorer