Nya Fiat 500 Collezione

Nya Fiat 500 Collezione

Född för att stå i rampljuset.

Infotainment

Fiat 500 Collezione Uconnect e Radio Live

Uconnect Link: Apple CarPlay

CarPlay är det smartaste och säkraste sättet att använda din iPhone vid ratten. Med de viktigaste funktionerna och apparna speciellt anpassade till skärmen i din 500 Collezione kan du komma åt navigeringsinformation, ringa samtal, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på musik utan att sluta tänka på vägen. För att hantera de viktigaste funktionerna i din smarttelefon kan du använda röstkommandon tack vare Siri, eller pekskärmen och rattreglagen. Klicka här för att utforska kompatibla enheter. Apple CarPlay, iPhone och Siri är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc.
Fiat 500 Collezione app riduzione consumi eco Drive

Uconnect Link: Android Auto

Med Android Auto är det enklare att komma åt ditt innehåll och dina appar vid ratten utan att riskera säkerheten. Det användarvänliga gränssnittet visar dina appar på skärmen i din 500 Collezione, organiserade på lättlästa sidor. Google Maps ger dig tillgång till trafikinformation i realtid och mycket, mycket mer, medan den bästa handsfree-tekniken låter dig ringa samtal och skicka och ta emot meddelanden utan att ta händerna från ratten. Klicka här för att utforska kompatibla enheter. Android, Android Auto, Google Play med flera varumärken tillhör Google Inc.

Uconnect Radio LIVE

Resan blir roligare med Uconnect Radio LIVE. Logga in på din Twitter-profil och håll kontakten med dina vänner på Facebook | Check In. Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna från Reuters, hitta din bil med hjälp av my:Car och övervaka din förbrukning med eco:Drive. Lyssna på 43 miljoner låtar på Deezer och 100 000 radiostationer på TuneIn, tack vare ett enkelt men komplett ljudsystem med usb/aux-ingångar och rattreglage.

BeatsAudio

Är du aldrig nöjd, särskilt när det gäller musik? För musikälskare finns det 8-kanaliga Hi-Fi-systemet BeatsAudio på begäran, med DSP-förstärkare, sex högtalare och subwoofer för en total effekt på 440 W. BeatsAudio-tekniken är inspirerad av Dr. Dre och Jimmy Iovine. Tack vare en omsorgsfull sammanslagning av konst och vetenskap kommer musiken av de bästa artisterna i världen aldrig att bli densamma igen. Lärdomarna som dragits i studion hjälper till att fullända ljudet som gör Beats unikt.

Navigationssystem

Med 500 blir ingen väg någonsin ett problem: Uconnect Radio Nav LIVE ger den bästa Uconnect-infotainment du kan få i 500, även när det gäller navigation. Du får integrerade 2,5D-kartor från TomTom och kan utnyttja alla TomTom LIVE-tjänster som till exempel trafikrapporter i realtid, väderprognoser, varningar om fartkameror och sökningar efter intressanta platser. Redo att navigera?

Kör, dit andan faller på

500 gör livet enklare: det är därför som den har Eco:Drive, appen som hjälper till att minska CO2-utsläppen genom att ge tips i realtid baserade på analyser av hur du kör. Med Uconnect LIVE-appen laddas dessa värden upp till din profil i slutet av resan, så att du även kan se dina sparade data på smarttelefonen och datorn.