Villkor: Fiat Privatleasing gäller 36 mån/4500 mil, inkl service,nybilsgaranti och vägassistans. Försäkring och övriga tillval tillkommer. Vi reserverar oss för sedvanlig kreditprövning, eventuella ändringar eller tryckfel. Avi-och uppläggningsavgift tillkommer. Bilarna på bilderna är extrautrustade. Samtliga erbjudanden gäller t.o.m 30/9 2021

Bilderna är endast illustrativa och vägledande och vissa kan visa utrustning, versioner, tillbehör och / eller utrustning som endast är tillgängliga på begäran och mot betalning. Den tillgängliga suffletten kan variera av tekniska och / eller konstruktionsmässiga och kommersiella skäl och kan vara tillgänglig endast på fordon i lager

INFOTAINMENT

500 erbjuder den perfekta anslutningen för dina resor tack vare Uconnect 7” pekskärmen med navigation, DAB och Apple CarPlay

INFOTAINMENT

APPLE CARPLAY

Tack vare Apple CarPlay kan du helt enkelt ansluta din iPhone till Uconnect ™ 7 ”pekskärmen för att få vägbeskrivningar, ringa samtal, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på Apple Music, ljudböcker eller podcaster medan du håller dig fokuserad på vägen. Du kan styra CarPlay med Siri Voice-kontroll eller pekskärmen.

CarPlay, iPhone and Siri are registered trademarks of Apple inc.

Klicka här för att utforska kompatibla enheter

500 PRESTANDA: EN NY ENERGI I STAD OCH ÖVERALLT.

Introduktionen av Mild Hybrid-tekniken i hela 500-serien gör den mest ikoniska stadsbilen ännu effektivare och förbättrar körupplevelsen.

HYBRID OCH SMIDIG

Tack vare introduktionen av mild hybridteknologi är 500 och 500C inte bara mer effektiva, med lägre CO2-utsläpp under körning, utan ger också en mer förfinad och avkopplande körupplevelse. Det milda hybridsystemet hjälper till med accelerationen för att förbättra lyhördheten och möjliggör en mjukare och snabbare motorstart under Start & Stop-fasen.
Det milda hybridsystemet är självladdande och behöver inte anslutas. Systemet hämtar energi under bromsfaserna för problemfri körning in och ut ur staden, samtidigt som det ger ekologiska och ekonomiska fördelar.

DU BESTÄMMER

Med introduktionen av hybridtekniken har den intuitiva förardisplayen på 500 och 500C uppdaterats för att visa nyckelindikatorer för batteriet. Dessa inkluderar batterinivå, energiflöde (användning och återhämtning), samt att rekommendera den bästa utrustningen för optimal effektivitet.
Rent vägledande bilder.