Skip to content Skip to navigation

  ANSLUTNING

  Nya 500 erbjuder ett komplett utbud av toppmoderna anslutningsfunktioner, inklusive en dedikerad mobilapplikation. FIAT-appen låter dig hantera elbilen 500 när som helst och var som helst. Upptäck alla funktioner.


  För alla fordon som beställs från och med den 23 januari 2023* kommer My Assistant att inkluderas i Connect Entry-tjänsterna.My Remote, My Car, My Navigation och My eCharge kommer att bli Connect Pack, som behöver ett specifikt kundabonnemang. Connect Pack är tillgängligt utan extra kostnad under de första 6/12 månaderna (beroende på marknad) från och med garantins startdatum. My Alert och My Wi-Fi ändras inte.

  *detta gäller endast för nya kundbeställda bilar och inte när fordonen redan finns i lager .

  MY ECHARGE 

  MY eCharge låter de nya 500-användarna komma in i en värld av tjänster för att hantera den elektriska laddningen. Med FIAT-appen kan du enkelt hitta offentliga laddstationer i närheten och få tillgång till funktioner för laddning, betalningar och spåra din historia genom den dedikerade eSolutions Charging-appen, som också är till hjälp för att snabbt komma åt med fjärrkontroll på din privata Wallbox för att få ut det mesta ur det.

  MY ASSISTANT

  My Assistant håller dig säkrare var du än åker. Nya Fiat 500 kan ringa nödsamtal,kontakta en dedikerad assistent eller begära vägassistans, direkt från fordonets pekskärm eller via FIAT-appen.

  * Nödsamtalet är inte tillgängligt från fordonets pekskärm eller via FIAT-appen

  MY REMOTE

  Med My Remote kan du interagera med nya 500 direkt från din smartphone och lära dig hur du förbättrar din körning. Från mobilappen kan du få din Eco Score och få tips om hur du maximerar batteriets laddning. My Remote låter dig även låsa och låsa upp dörrarna, kontrollera status på dina fönster, motorstart/stopp och kontrollera laddningsnivån. Dessutom är det enkelt att ställa in och schemalägga luftkonditioneringen innan du går in och fjärrstyra fordonets laddning. Dessutom, med röstassistanstjänsten "At-Home Digital Assistant" kan du interagera med din helt nya 500 på distans.

  MY CAR

  Undrar du vad som händer under huven? Inga bekymmer, med My Car kan du få realtidsinformation om statusen för din Fiat elbil. Däcktryck, vägmätare, underhållsuppdateringar: öppna bara FIAT-appen eller kolla direkt ombord från radiodisplayen. New 500 har inget att dölja.

  MY NAVIGATION

  Det har aldrig varit så enkelt att nå din destination. Med My Navigation kan du dela destinationen från din FIAT-app och ditt fordon med ett enkelt tryck. Nu med det senaste inom EV-routing, få tips och rekommendationer om hur du bäst tar dig dit du ska och alla laddstationer längs vägen. Infotainmentdisplayen i nya 500 visar omedelbart din destination, med livetrafik, väderuppdateringar, fartkameror och ditt fordons tillgänglighet. Dessutom, både på displayen på din radio och på FIAT-mobilappen, har du möjlighet att identifiera de destinationer som kan nås med den återstående laddningen av din bil.

  MY WI-FI

  Med My Wi-Fi* kommer du att vara lika bekväm som hemma. Med My Wi-Fi-tjänsten kommer nya 500 att bli en WI-FI-hotspot som du kan ansluta till upp till 8 enheter. Tack vare en gratis provperiod kan du och dina resesällskap surfa online, lyssna och titta på innehåll i streaming, arbeta bekvämt.

  * My Wi-Fi är tillval på nya 500.