Placeholder image

Frågor och svar

PRODUKT

Vad innebär att man tar själen från gamla 500?

Du kan lätt känna igen den som en 500 men den är helt ny. Mer utrymme men samma proportioner med en ny karaktär och mer närvaro. Den nya Fiat 500 har elementen från tidigare generationer, och förblir den ikoniska stadsbilen med samma proportioner vad gäller stil och ren design.

Vilka är de viktigaste tekniska funktionerna?

De viktigaste tekniska funktionerna är följande:
- Räckvidd: upp till 320 km WLTP blandad körning*
- Snabbladdningsstandard: 85 kW.
- 2 smarta laddningsportar.
- 11kW AC-laddare.
- Körlägesväljare med 3 körlägen.
- Förkonditionering och laddningsschema.
- Helt nytt infotainmentsystem med anslutna tjänster.
- Autonom körning nivå 2.

Hur är mycket större är den större än de nuvarande 500?

Den nya Fiat 500 är + 61 mm längd, + 22mm hjulbas, + 56 mm bredare, upp till 17 "hjul. + 42mm framsätets inre bredd, + 10mm främre utrymme, +4,2 L lagringskapacitet tack vare den nya mittkonsolen.

Vad är räckvidden för nya 500?

Upp till 320 km i WLTP kombinerad cykel *, under normala väderförhållanden.

Är snabbladdaren standard eller tillval på alla versioner/modeller?

På «la Prima» är snabbladdningen standard (upp till 85 kW). Resten av den nya Fiat 500 versionerna kommer att avslöjas under detta år.

Överväger ni att ni i ert sortiment också ska ha någon "lägre" räckvidd/modell snart eller senare?

Du har upptäckt «la Prima», symbolen för stilen på de nya 500. Det finns också ett komplett sortiment för Nya 500, det kommer att avslöjas under detta år.

Vilka är de viktigaste skillnaderna mellan lanseringsversionen ”La Prima" och den "normala" versionen?

«La Prima» kommer att vara symbolen för den nya Fiat 500 med helt nytt innehåll vad gäller stil och teknik som finns för bilen. Lanseringsversionen innehåller vissa exklusiva tillbehör som en monogram sufflett, den exklusiva interiören med eko-läder på instrumentpanelen och säten samt en numrerad platta för de första 500 enheterna i huvudländerna.
* Information om elektriskt område är preliminär och har fastställts enligt WLTP-testmetodik. De preliminära värdena kan skilja sig från officiella slutgiltiga typgodkännandedata.

Hur många färger för öppningsversionen? Hur många färger för den "normala"?

Nya Fiat 500 «la Prima» kommer att lanseras med tre helt nya färger. Mineral Grey (metallic) för att föreställa jorden, Ocean Green (micalized), för att representera havet, Celestial Blue (tricoat) som en hyllning till himlen. Alla färger som finns tillgängliga med nya 500 kommer att avslöjas under detta år.

Varför presenterades den nya Fiat 500 i cabriolet-version?

Nya Fiat 500 cabriolet är den mest ikoniska kroppen för vår lilla juvel, det är anledningen till att vi väljer att visa att den nya Fiat 500 med sin bästa utstyrsel, «la Prima» cabrio. Det är den enda urbana elektriska cabrioleten med 4 platser som erbjuds i Europa.

Kommer den att ha Seaqual interiör som Hybrid modellerna?

Den nya Fiat 500 «la Prima» kommer vi att ha helt nya premiumläderinredningar, resten av den nya Fiat 500 kommer att avslöjas under detta år.

Kommer den nya Fiat 500 också att finnas med fast tak? När kommer att presenteras/introduceras på marknaderna?

Du har upptäckt den nya Fiat 500 «la Prima» cabriolet, den mest ikoniska kroppen för vår lilla juvel. Detta är bara det första steget för lanseringen av nya 500, alla detaljer om nästa steg kommer att avslöjas under året.

Erbjuder den nya Fiat 500 upplevelsen "En pedalkörning"?

Den nya Fiat 500 är utrustad med en EV-lägesväljare som ger föraren 3 val att hantera bästa körstil: NORMAL, RANGE och SHERPA.
NORMAL-läget erbjuder en körstil likt fordon med förbränningsmotor, med en minskad intrång i den typiska EV-effekten på bromspedalen.
RANGE-läget inkluderar ONE PEDAL DRIVE-upplevelsen, som maximerar regenerering av energi genom att kombinera konventionell acceleration, med höger pedal, med en mycket högre grad av inbromsning än i en konventionell bil.
När föraren lyfter foten från pedalen bromsar bilen snabbare än en förbränningsdriven bil skulle göra, och under vissa omständigheter kommer bilen att stanna.
Föraren måste fortfarande använda bromspedalen för att komma till ett helt stopp, men när peronen har acklimatiserat är det enda behovet att slå bromsarna i nödsituationer och gradvis minska behovet av att lyfta höger fot från en pedal till en annan.
SHERPA-läget optimerar räckvidden genom ett jämnare och lägre gaspedalsvar. Begränsar maxhastigheten till 80 km / h. Klimat och hjälpmedel (uppvärmda säten, vindruta, speglar) stängs automatiskt av fordonet, även om föraren alltid får slå på dem.

Vad är priset på «la Prima»?

Priset på «la Prima» cabrio är 409.900 kr.

BATTERIER

Hur stort batteri kommer Fiat 500 att ha?

Den nya Fiat 500 kommer med ett 42 kWh batteri, som kan köra upp till 320 km under WLTP-förhållanden.
Uppgifterna om elektriskt område är preliminära och har bestämts enligt WLTP-testmetodik. De preliminära värdena kan skilja sig från officiella slutgiltiga typgodkännandedata.

Vilket slags batteri använder Fiat 500?

Nya Fiat 500 använder en litium jon, Gen 3a; katod NMC, anod grafit.

Vart är batteriet placerat i bilen?

Det är integrerat i chassit, beläget under underkroppen, utan inverkan på rymlighet och bagagerum.

Vilken är garantin på batteriet?

Vi erbjuder den en garanti på 8 år/160k km (garanti som löper ut vid utgången av det första av dessa villkor) med en SOH på 70 %.

Har bilen värmepump?

Fordonet är utrustat med en högspänningsvärmare; för kallt väderländer är fordonet också valfritt utrustat med uppvärmda framsäten, som ger omedelbar värmekomfort, vilket reducerar användningen av högspänningsvärmare.
Förkonditionering är också tillgänglig för att fordonet ska nå en komforttemperatur när den är ansluten, före användning.

Kommer det finnas en app som är relaterade till placering av laddningspunkter?

Ja, naturligtvis: Det finns en integrerad direkt i FIAT-appen som gör att du kan hitta, boka och betala för din laddning. Det kommer att finnas ett tillgängligt nätverk med mer än 130 000 laddpunkter över hela Europa.

Inkluderar navigatorn laddningspunkterna? Och en rutt med laddningspunkter?

Navigatorn kan visa laddningspunkterna och det är möjligt att identifiera närmaste laddningspunkt beroende på batteriförbrukning och vilken väg du kör.

Vem producerar batteriet? Leverantör?

Leverantören av batteriet är SAMSUNG.

Vad händer om batteriet inte fungerar efter 1 år?

Batteriet har 8 års garanti.

Vilken typ av kontakt används för laddningsporten?

Nya 500 «la Prima» kommer att utrustas med en kombiplugg (CCS2), inklusive en typ 2-kontakt som möjliggör både typ 2 Public AC-laddning och DC-snabbladdning. Typ 2-plugg är den mest populära och mest använda eftersom den är en standard som används i Europa.

Hur fungerar SHERPA MODE?

Sherpa-läget kan aktiveras när som helst för att optimera räckvidden. När du väl valt kommer bilen att hantera energiförbrukning genom att styra hastighet, acceleration, HVAC och hjälpmedel för att maximera räckvidden.

UPPLADDNING

Kan Wallbox snabbladdas i DC och i så fall hur lång tid tar det?

Nej. Wallbox fungerar endast för AC-laddning upp till 7,4 kW (cirka 6 timmar för full laddning) för Easy Wallbox och 11 kW (cirka 4 timmar för full laddning) för den smarta anslutna wallbox (max laddkraft beror på länders regler). Den snabba laddningen i DC finns bara hemifrån via offentliga snabbladdare, för vilka den nya 500 La Prima redan är utrustad med rätt plug-and-laddningsprogramvara. Snabbladdning tar cirka 5 minuter för den dagliga körsträckan (50 km) och 35 minuter för 80% av full laddning.

Hur snabbt fungerar laddningen, hemma och offentligt?

Det finns olika laddningsalternativ för nya 500, alla är standard med "la Prima":
- Inhemsk laddning (upp till 3 kW AC) med en laddkabel för läge 2 - Tidtagning från 0% till 100% laddning: 15h15 '
- Offentlig laddning (11 kW AC) med en laddkabel för läge 3 - Tidtagning från 0% till 100% laddning: 4h15 '
- Snabbladdning (85 kW DC) med kabel som redan är ansluten till laddaren - Tidtagning för 80% laddning: 35 '(35' tid är inte giltig för att ladda från 20% till 100%) med denna lösning kan du ladda din dagliga användning (50 km ) om 5 minuter.

Hur lång är Mode 3-kabeln?

Kabeln är cirka 6 m lång.

Vad betyder Bluetooth-anslutning på Easy Wallbox?

Med Bluetooth-anslutningsfunktionen i Easy Wallbox kan användaren ställa in den maximala tillgängliga effekten för att möjliggöra dynamisk belastningshantering, daglig laddningstimer, dataspårning (laddningskraft/timing/varaktighet), omstart etc.

Säljs Wallbox tillsammans med nya Fiat 500 eller är den inkluderad i priset?

Easy Wallbox kommer att ingå i priset för 'La Prima'. Denna wallbox är ett "plug & charge" -system utan krav på professionell installation för 2,3kW användning. Easy Wallbox kan uppgraderas till Mode 3, 7,4 kW, vilket möjliggör en fulladdning på cirka 6 timmar.

Kommer det att erbjudas några speciella eller ytterligare tjänster eller paket tillsammans med Wallbox?

Wallboxen ingår i priset på «la Prima», tillsammans med kabelläge 3 för allmän laddning. Ytterligare tjänster kommer att offentliggöras vid ett senare datum under året.

MOTOR

Vilken typ av motor är den nya 500 utrustad med?

Den nya Fiat 500 är utrustad med en EDM (ELEKTRISK DRIVMODUL) inklusive en E-motor med permanent magnet och en växellåda med 9,6: 1-förhållande. Motorns effekt är: 87 kW

Vad är bilens prestanda?

Toppfart: 150 km/h (begränsat)
Acceleration: 9,0 sek 0-100 km/h, 3,1 sek 0-50 km/h
Underhåll: frekvens 1 år eller 15 000 km (beroende på vilken först), samma som ICE. Varje schemalagd underhållstjänst innehåller elektriska komponenter och högspänningsbatterikontroller.
Underhållskostnader: schemalagda underhållskostnader förväntas bli mycket lägre än ICE-modellen (upp till -35%). Minskningen drivs främst av frånvaron av många komponenter som har en stark inverkan på underhållskostnader (motorolja, oljefilter, luftfilter, frostskyddsvätska, växellåda, tändstift, remmar, koppling, ljuddämpare, kylare (och rörverk), servostyrningsvätska, generator, startmotor). Driftskostnad: Driftkostnaderna reduceras jämfört med ICE-modeller tack vare lägre energikostnader, lägre kostnad för vanligt och extraordinärt underhåll och lägre genomsnittlig beskattning som tillämpas på EV-ägande i Europa.

TEKNIK - ADAS

Vilka ADAS är standard på de nya 500?

I öppningsutgåvan «la Prima» har du de bästa ADAS-teknikerna som finns på marknaden, till exempel:
- Autonom körning nivå 2 (FIAT CO-DRIVER)
- Autonom nödbroms med upptäckt av fotgängare och cyklister
- Filhållningsassistans
- Intelligent hastighetsassistent
- Uppmärksamhetsassistent (upptäckt av dåsig förare)
- Auto strålkastare på
- Erkännande och information om trafikmärken
- Nödsamtal
- Döda vinkeln varnare
- Elektrisk parkeringsbroms
- 360 ° parkeringssensorer
- Bakre kamera med hög upplösning med dynamiska riktlinjer

Vad sägs om nivå 2 autonom körning?

Nivå 2 autonom körning (FIAT CO-DRIVER) kommer att utföra längsgående kontroll tack vare en iACC (intelligent Adaptive Cruise Control) som kan hålla hastighet och avstånd och anpassa hastigheten till hastighetsgränserna, medan filhållningsassistans utför sidokontroll genom att hålla fordonet centrerad inom körfälten. iACC kan aktiveras när hastigheten når 30 km/h, och filhållningsassistansen aktiveras när hastigheten når 60 km/h.

Kommer alla ADAS-funktioner att finnas tillgängliga vid lanseringen?

De viktigaste ADAS-funktionerna, inklusive CO-DRIVER (nivå 2 autonom körning) kommer att finnas tillgängliga och standard på «la Prima».

INFOTAINMENT

Vilka är den viktigaste egenskaperna för det nya infotainmentsystemet?

Det helt nya UConnect 5-infotainmentsystemet har utformats för att leverera en smartphone-liknande användarupplevelse till passagerarna. En stor pekskärm (10,25” ) med smartphoneprojektion (Wireless CarPlay) och snabbare anslutning (mindre än 5 sekunders parning). Blanda och matcha innehåll för att skapa ditt eget användargränssnitt (upp till tre widgets per sidor, upp till 5 sidor, anpassa dina snabba åtgärder på första ytan). Navigering från Tom Tom, med förbättrad naturlig röstigenkänning. Ett fullständigt TFT 7'' instrumentkluster erbjuder högupplöst display, körning, underhållning, aktiv säkerhet, navigering, telefon och mediainformation.

Är den nya infotainmentsystemet standard på den nya 500?

Den nya infotainmentsystemet är standard på «la Prima».

Kan systemet uppdateras?

Det nya infotainmentsystemet kan uppdateras.

Kan jag ladda min smartphone trådlöst?

Ja, tack vare den trådlösa laddningsplattan för smartphone.

Kan jag ansluta min smartphone till bilen trådlöst?

CarPlay är redan tillgängligt för en trådlös anslutning med det nya UConnect 5 infotainmentsystemet.

Är systemet utrustat med CarPlay? Är det standard?

Ja, de är standard på «la Prima»

Vad mer kan du göra med den nya Infotainment som inte var möjlig på den gamla?

Uconnect 5 i kombination med Telematic Box-modulen ger inte bara den obligatoriska nödanropsfunktionen, utan också ett antal innovativa anslutningstjänster:
- My Assistant: ett assistanssystem som låter dig prata med en assistent och be om hjälp i händelse av nedbrytning eller få stöd för att lösa problemen. Du kommer också att få en rapport via e-post där det är möjligt att visualisera ditt fordons aktuella status.
- My Remote: låter dig kontrollera batteriets laddningsnivå från din smartphone; schemalägga fordonsladdning under de mest praktiska tidsperioderna; vet den exakta platsen för din bil; låsa och låsa upp dörrarna och lamporna; schemalägga luftkonditioneringssystemet.
- My Car: för att kontrollera bilens tillstånd, verifiera omedelbart olika parametrar från däcktryck till serviceplan.
- My Navigation: även om din mobilapp kan du skicka din destination i bilnavigatorn, identifiera rutten, kontrollera trafiken, väderförhållandena längs rutten och se hastighetskamera; det är också möjligt att visualisera laddningspunktsstationer i närheten och grafiskt visa kartorna på det tillgängliga området baserat på realtid batterinivå. Kartor kommer alltid att hållas uppdaterade tack vare de senaste uppdateringarna
- My Wi-Fi: En riktig hotspot som ansluter upp till åtta elektroniska enheter till nätverket på samma gång, som om du var hemma. Med min Wi-Fi kan du också interagera med din bil genom att använda den ledande röstassistenttekniken för Amazon Alexa
- My Alert: tack vare den här tjänsten kan du omedelbart bli varnad om ditt fordon har blivit stulen. När stölden har bekräftats med en polisrapport, hjälper säkerhetskundhjälp att återhämta det.

FÖRBOKNING

Vad är förbokningen?

Förbokningen ger dig möjlighet att gå med i en exklusiv grupp som kommer att vara den första att upptäcka den nya Fiat 500 «la Prima».

Hur fungerar det?

Du måste besöka webbplatsen Fiat för ditt land och välja avsnittet "Be the first" och följa den användarvänliga processen.

Vad betyder förbokning i 3 klick?

Förbokningen baseras på en "3 klick" -process:
1: Välj färg på bilen
2: Data, registrering och återförsäljarval
3: Betalning med 5000 kr insättning

När kan en kund beställa bilen?

Sedan den 2 April kan kunden förboka bilen via en dedikerad plattform.

När kommer bilen att sändas till kunderna?

De första bilarna kommer att levereras under det sista kvartalet 2020.

Vad är den ”exklusiva gåvan” för förhandsbokarna?

Du kommer att ha möjlighet att gå med i en exklusiv grupp som kommer att vara den första att upptäcka den nya Fiat 500 «la Prima». Endast de första 500 konsumenterna som betalar den återbetalningsbara depositionen på 5000 kr kan upptäcka den nya Fiat 500 «la Prima» med märket "la Prima 500e - 1 av 500". Alla efterföljande nya Fiat 500 «la Prima» kommer inte att ha märket "la Prima 500e - 1 av 500".

Vad är kostnaden för bokföringen?

Det är 5000 kr.

Vad är insättningen på 5000 kr för?

Genom att betala den återbetalningsbara insättningen på 5000 kr har du möjlighet att gå med i en exklusiv grupp som kommer att vara den första att upptäcka den nya Fiat 500 «la Prima». I själva verket kommer du att få all information om den nya Fiat 500 «la Prima» och du kommer att vara bland de första som kan gå till ett Fiat-återförsäljare för att beställa din nya Fiat 500 «la Prima».

Endast de första 500 konsumenterna som betalar den återbetalningsbara depositionen på 5000 kr kan upptäcka den nya Fiat 500 «la Prima» med märket "la Prima 500e - 1 av 500". Alla efterföljande nya Fiat 500 «la Prima» kommer inte att ha märket "la Prima 500e - 1 av 500".

När kan jag provköra bilen innan jag gör en insättning på 5000 kr eller innan jag beställer?

Tyvärr är det inte möjligt att provköra bilen i förväg.

Hur kan jag betala insättningen på 5000 kr?

Genom att besöka förhandsbokningen på Fiat.se kan du betala 5000 kr insättning med kreditkort på VISA eller MasterCard.

Behöver jag ett kreditkort för att boka? Kan jag göra med Paypal?

Du kan endast betala med ett Visa- eller Mastercard-kreditkort.

Hur behandlas mina kreditkortsuppgifter?

Kundens kreditkortsidentifieringsuppgifter kommer aldrig att vara tillgängliga för FCA genom sina system, varvid de senare har antagit förfaranden för att se till att endast den operatör som identifierats av FCA som har behörighet att hantera insättningsbetalningen på 5000 kr får komma åt nämnda data.

Kommer min insättning på 5000 kr automatiskt att konverteras till ett köpeavtal?

Nej. Vi kommer att informera dig via e-post när den nya Fiat 500 «la Prima» kan beställas. Därefter kan du gå till din valda Fiat-återförsäljare, presentera insättningskoden och ange ett köpeavtal.

Hur många bilar kan jag förhandsboka?

Du kan sätta en insättning på 5000 kr på bara en ny Fiat 500 «la Prima».

Kan jag överföra min insättning på 5000 kr till en annan person?

Nej. Din insättning på 5000 kr är nominativ. Om en vän är intresserad av initiativet kan de betala insättningen på 5000 kr genom att öppna webbsidan.

Vad är tidsfristen för att betala insättningen på 5000 kr?

Den återbetalningsbara insättningen på 5000 kr för den nya Fiat 500 «la Prima» kan betalas fram till 5 juni 2020.

Kan jag begära återbetalning av min insättning på 5000 kr?

Ja. Du har rätt att begära återbetalning av din insättning på 5000 kr när som helst fram till 30 juni 2020. Besök gärna webbsidan och logga in med de referenser du skapade under registreringen. Det belopp som betalas för 5000 kr insättningen kommer alltid att vara ditt och kommer inte med ränta. Insättningen på 5000 kr återbetalas till ditt kreditkort inom 15 arbetsdagar efter din begäran om återbetalning. På samma sätt, även om vi inte får en återbetalningsbegäran från dig senast den 30 juni 2020, kommer vi automatiskt att återbetala din insättning inom 15 arbetsdagar från den 30 juni 2020.

Kommer min återbetalningsbar deposition på 5000 kr att konverteras till ett förskott vid köp?

Nej. Din insättning kommer alltid att återbetalas till dig, även om du köper fordonet från den valda återförsäljaren. Du kommer att kontaktas och du kan placera din beställning hos dem när den nya Fiat 500 «la Prima» är tillgänglig för köp.

Måste jag välja en återförsäljare?

Ja, efter bekräftelse av betalningen av din insättning på 5000 kr får du ett e-postmeddelande. Om du inte valt en återförsäljare när du betalade din insättning på 5000 kr, kommer vi att kontakta dig via e-post. Du kan sedan välja det återförsäljare du vill beställa hos och därefter kommer de att kontakta dig. Om du vill kan du beställa den nya Fiat 500 «la Prima» om du bestämmer dig för att köpa den.
Vad händer efter att min återbetalningsbar deposition på 5000 kr har betalats?
Du kommer att få ett e-postmeddelande som bekräftar att din insättning på 5000 kr har betalats. Ditt namn kommer sedan att placeras på en adresslista så att du kan få ytterligare information om den nya Fiat 500 «la Prima». Du kommer också att få en återbetalningsbar insättningskod på 5000 kr, som du måste tillhandahålla din föredragna Fiat-återförsäljare när du bestämmer dig för att beställa den nya Fiat 500 «la Prima».

Kan återförsäljaren göra en insättning på 5000 kr för min räkning?

Nej. Återförsäljare kan inte göra en insättning på 5000 kr för din räkning.

Kan jag betala min insättning på 5000 kr via telefon?

Nej, du kan bara betala din insättning på 5000 kr online via den dedikerade online plattformen på Fiat webbplats.

Kan jag beställa och betala för min nya Fiat 500 «la Prima» online?

Nej. Beställningen av den nya Fiat 500 «la Prima» kan endast göras hos den återförsäljaren du har valt. De kommer också att ge dig detaljerad information om dina möjliga betalningsalternativ.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda för att betala en återbetalningsbar deposition på 5000 kr?

Du kan bara betala med ett Visa- eller Mastercard-kreditkort.

Om jag bestämmer mig för att beställa den nya Fiat 500 «la Prima», vad händer med min insättning på 5000 kr?

Din insättning på 5000 kr återbetalas alltid till ditt kreditkort, även om du bestämmer dig för att köpa den nya Fiat 500 «la Prima».

Hur beräknade du värdet på incitament på webbplatsen för förbokning?

Figuren som visas är en uppskattning av det högsta möjliga inköpsincitamentet som erbjuds privata köpare av en helelektrisk personbil. Siffran beräknas utifrån de nuvarande incitamenten som erbjuds av nationella och lokala myndigheter kopplade till postnummer som kunden har angett.

Är incitamenten som visas i förbokningen garanterade?

Nej. Figuren som visas är för illustrativa syften och varje incitament har specifika villkor för tillgänglighet och tillgänglighet. Se alltid till de officiella webbplatserna för de relevanta myndigheterna för att verifiera exakt belopp, berättigande och tillgänglighet av incitamenten innan du fattar ett köpbeslut.

Visas incitamenten i förbokningen en rabatt på listans pris på bilen?

Nej. Incitamenten tillhandahålls av de berörda myndigheterna och bör inte tolkas som en rabatt på priset på bilen som Fiat tillhandahåller.

Är incitamenten uppdaterade och kommer de att vara tillgängliga när min bil är redo?

Uppgifterna granskas och uppdateras varje månad. Incitamentvärdena och villkoren kan ändras. De kan till exempel påverkas av utgångsdatum eller förfallodatum. Dessa incitament tillhandahålls av berörda myndigheter och bör inte tolkas som en rabatt på priset på bilen som Fiat tillhandahåller. Se alltid till de relevanta myndigheternas officiella webbplats för att verifiera exakt belopp, berättigande och tillgänglighet av incitamenten innan du fattar ett köpbeslut.

Hur och när gör jag anspråk på incitamenten?

Varje incitament har en detaljerad och specifik process, samt minimikrav för kvalificering. Se alltid till de relevanta myndigheternas officiella webbplats för att verifiera processen som krävs för att kräva varje incitament, tillsammans med det exakta beloppet, behörigheten och tillgängligheten för incitamenten innan du fattar ett köpbeslut.

DEN NYA FIAT 500 «LA PRIMA» - LANSERINGSVERSIONEN

Hur många “lanseringsversioner” kommer att finnas tillgängliga per marknad?

De första 500 konsumenterna får den nya Fiat 500 «la Prima» med märket "la Prima 500e - 1 av 500". Alla efterföljande nya Fiat 500 «la Prima» kommer inte att ha märket "la Prima 500e - 1 av 500".

Kommer det att finnas tillgängligt på varje marknad?

«La Prima» öppningsversionen kommer att finnas tillgänglig i Italien, Frankrike, Tyskland, Spanien, Storbritannien, Belgien, Nederländerna, Österrike, Schweiz, Danmark, Norge, Sverige, Portugal

Vilka är huvudfunktionerna i den nya Fiat 500 «la Prima»?

«La Prima» Opening Edition är en fullständig specifikation med begränsad utgåva med allt helt nytt innehåll, vilket visar på nya 500 exklusivitet och nyhet. Den har en unik produktkonfiguration i hela Europa: 1 sufflett (cabriolet), 3 färger. Huvudstandardinnehåll.
EV-specifika funktioner: snabbladdning 85kW, laddningskabel för läge 3.
Exteriör: 17 '' aluminiumfälgar, LED-strålkastare, Fiat monogram sufflett (specifikt för öppningsversionen), platta på C-pelaren (specifik för öppningsversionen). Interiör / Komfort: Elektrisk parkeringsbroms, automatisk luftkonditionering, Keyless Go + passiv inmatning, regnsensor, trådlös smartphoneladdare, eko-lädersäten och inpackad instrumentpanel fascia.
Infotainment: TFT 7 '' Display, Radio 10 '' pekskärm med navigation, Digital Audio Broadcast, Trådlös CarPlay, Telematic Box Module.
Säkerhet: Autonom körning nivå 2, 6 krockkuddar, intelligent adaptiv farthållare , nödanrop, erkännande av trafikskyltar och information, intelligent hastighetsassistent, trötthetsvarnare, autonom nödbroms, filhållningsassistan, döda vinkeln varnare, 360 ° parkeringssensorer och bakre kamera.

Vad ska jag köpa om lanseringsversionen kommer att ta slut?

«La Prima» är bara början, ett komplett utbud av de nya 500 kommer att komma under året, det kommer att avslöjas genom en dedikerad händelse

Hur många färger?

Tre helt nya färger finns tillgängliga: Mineralgrå (metallisk) för att representera jorden, Ocean Green (micalized), för att representera havet, Celestial Blue (tricoat) som en hyllning till himlen. Allt inspirerat av naturen.

Hur många interiörer?

En exklusiv interiör med en läderfri instrumentpanel fascia & eko- lädersäten med Fiat monogram.

Är öppningsversionen bara Cabriolet?

Du har upptäckt den nya Fiat 500 «la Prima» cabrio, den mest ikoniska kroppen för en 500. Detta är bara det första steget för lanseringen av den nya 500, alla detaljer om nästa steg kommer att avslöjas under året.

Kan jag välja nummer på öppningsversionen/La Prima?

För de viktigaste länderna garanterar vi att de första 500 enheterna i «la Prima» är exklusiva. Detta tack vare en skylt ”1 av 500” översatt till språkets land där bilen köpts. Så bilarna kommer att numreras men inte med en progressiv sekvens.

Vad kan jag köpa när öppningsversionen är slut?

«La Prima» är det första steget i den nya Fiat 500-lanseringen, är det bästa som vår nya lilla juvel kan erbjuda när det gäller stil och teknik. Under året kommer vi att avslöja resten av vårt sortiment, så det kommer mer att komma.

Hur mycket kommer den nya Fiat 500 «la Prima» att kosta?

Priset på den nya Fiat 500 «la Prima» blir 409 900 kr.

Som en elbil kan nya Fiat 500 «la Prima» kunna dra nytta av (med förbehåll för kunders behörighetskontroll) av lokala eller statliga incitament. För fullständig information, se alltid till de lokala eller statliga myndigheternas officiella webbplatser.