Placeholder image

EGENSKAPER

UTVECKLAD FÖR STADEN

Bilen kommer att kunna täcka alla dina dagliga behov tack vare bilens utmärkta räckvidd upp till 320 km. Om du istället använder bilen till enbart citykörning kommer räckvidden att utökas till 458 km.

RÄCKVIDD WLTP

UPP TILL

0 KM

STADSKÖRNING

UPP TILL

0 KM

SHERPA MODE

SHERPA MODE

Du kommer få möjligheten att välja ”Sherpa Mode”. En smart körfunktion som tar kontroll över din bil för att spara energi och räknar ut hur den ska ta dig till din destination genom att optimera bilens alla funktioner. Till exempel reglerar systemet funktioner som trådlös mobilladdare, klimatanläggning, farthållare men även accelerationen.

SNABBLADDNING

Nya kommande 500 «la Prima» kommer att kunna snabbladdas med 85 kw och genom att ladda 5 minuter så har du ungefär en dags körning (50km) eller ladda upp 80 % av batteriet på 35 minuter. Det kommer att komma standard med bilen och du kommer att kunna använda funktionen vid alla laddstationer som inkluderar en mode 3 laddkabel.

SNABBLADDNING 85 KW
50 KM PÅ 5 MINUTER
80% PÅ 35 MINUTER

ANVÄND BARA EN PEDAL

ANVÄND BARA EN PEDAL

Nya kommande 500 «la Prima» kommer att erbjuda ett nytt sätt att köra på. Du kommer att kunna bromsa och gasa med bara en pedal. Varje gång som föraren lyfter sin fot kommer bilen att sakta in och konvertera den återvunna kinetiska energin för att generera elektrisk kraft och ladda batteriet. Bromspedalen kommer fortfarande att finnas kvar som vanligt för snabbare inbromsning.

FULL UPPSÄTTNING AV LADDNINGSALTERNATIV
ENKEL ATT LADDA HEMMA
  • En exklusiv easyWallbox med en mode 3 laddkabel kommer som standard så att du kan ha din egna laddstation hemma. Den kommer med Plug & Play teknologi vilket inte kräver någon speciell installation eller Bluetooth uppkoppling för att kolla batteriets status. easyWallbox har ett energisystem som förhindrar energisänkningar i huset och om du uppgraderar till 7kw med nya kommande 500 «la Prima» kommer du att halvera din laddtid.
ENKEL ATT LADDA PÅ VÄGEN
  • Oroa dig inte om du inte är hemma. Du kan använda mode 3 kabeln att ladda kommande 500 «la Prima» på laddstationer runt om i landet.

Rent vägledande bilder. Fordonsförsäljningen är planerad från oktober 2020.