NYA FIAT 500 120TH ANNIVERSARY

Kampanjpris från 169.900 kr (500C från 194.900 kr) inkl upp till sex månader av Apple Music®

Fiat fyller 120 år och har en speciell present till dig! Upptäck den nya 500 120TH och gör dig redo för en resa genom musik. Nu får du upp till 6 månader på Apple Music®. Mer än 50 miljoner låtar kör dig överallt. Det låter bra, eller hur?

120 år av sånger

Exklusiv Fiat spellista
Endast på

Få upp till sex månader av Apple Music®

Nya 500 120TH: en ikonisk popbil förtjänar de vackraste låtarna. Upptäck den fulla Apple® upplevelsen och njut av upp till 6 månader med Apple Music® och streama över 50 miljoner låtar reklamfritt.

Vill du veta mer?

Teknik

En fantastisk musikalisk upplevelse

En körupplevelse att komma ihåg med Apple Music®. Upptäck hela Apple® upplevelsen och få upp till 6 månader med Apple Music® och streama över 50 miljoner låtar utan att reklam stör din favorit spellista under bilresan.
Fiat 500 Collezione app riduzione consumi eco Drive

UconnectTM HD LIVE

Håll allt under kontroll med standard UconnectTM HD LIVE-systemet med 7-tums pekskärm. Anslut den till din smartphone och använd inbyggnadssystemets stora utbud av appar:
  • eco: Drive för att övervaka din körstil och minska bränsleförbrukningen
  • my: Car för att övervaka ditt fordons status via smartphone och kom ihåg var du parkerade.

Apple CarPlay som standard

*CarPlay, iPhone and Siri are registered trademarks of Apple Inc.

Upptäck ett smartare och säkrare sätt att använda din iPhone i bilen. Apple CarPlay* tar de saker du vill göra med din iPhone under körning och placerar dem direkt på bilens inbyggda skärm så att du kan ringa, skicka och ta emot meddelanden och lyssna på Apple Music utan att ta ögonen på vägen.

Klicka här för att upptäcka kompatibla enheter.
*CarPlay, iPhone and Siri are registered trademarks of Apple Inc.

Erbjudandet om Apple Music gäller t.o.m 31/12-2019 vid köp av Fiat 500 och 500X 120th Anniversary och överensstämmer med de villkor som finns tillgängliga på www.fiat.se. Gäller endast för Apple Music® i Sverige. Kompatibla produkter, tjänster och ett giltigt iTunes konto krävs. Gällande villkor; Se tillämpliga villkor för ditt land på https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Apple är inte en deltagare eller sponsor av detta erbjudande. Apple Music® är ett registrerat varumärke av Apple Inc. Varumärket Beats by Dr. Dre, BeatsAudio och b logotypen är egendom av Beats Electronics, LLC.

ERBJUDANDEN