Ny stil, ny interiör. Punto är en bil som vi gillar.

Vi gillar den för dess interiör, som kombinerar stil och komfort, vi gillar den för dess karakteristiska linjer, vi gillar den för dess eleganta, sportiga stil. Vi gillar den för att den är en Punto.

 

design

       
 

eleganta linjer

 
     
  •      
 

Intuitiv instrumentpanel

 
     
  •      
 

Aluminiumfälgar

 
     
  •      
 
punto-anteriore

En ny generation

Punto erbjuder en ny design, för oslagbar smidighet och samtida stil. Den främre stötfångaren, lackad i karossens färg, har en omsorgsfullt designad grafik och är både smidig och modern. Luftintagen är placerade mellan körriktningsvisarna som är integrerade i stötfångaren och som förstärker bilens sportiga linjer ytterligare.

NY INSTRUMENTPANEL

FÖRARMILJÖ

INSTRUMENTPANEL

Sportig elegans

Stötfångaren bak har precis som den främre en ny design och matchar karossens färg. Dimljuset bak och backljuset är fortfarande placerade i den nedre delen, men de har förlängts och integrerats i den omgivande ytan. Puntos logo är centralt placerad baktill, med den stiliserade rubinröda punkten i samma färg som Fiatmärket.

punto-posteriore
punto-colori

Rik på färger

Med sina färgalternativ är Punto redo att glida fram på catwalkerna av asfalt och bli fotograferad ur varje vinkel. Rosso Passionale, Blu Suggestivo, Grigio Intellettuale... Vilken färg vill du ha på din Punto?

komfort

       
punto-climatizzatore

Anpassad luft- konditionering

Med den automatiska tvåzons luftkonditioneringen kan du variera temperaturen i din bil till att passa både för dig och för dina passagerare.

NY STIL, NY INREDNING

Puntos interiör kombinerar stil och komfort. Säten i kombinerat tyg svart/jeans med grå sömmar samt instrumentpanel med “Diamond” finish ger en sober känsla.

460/380 image

460/380 image

460/380 image

HANDSKFACK

KOMFORTABEL INREDNING

Det är dags att gå ännu längre.
Överskrid dina gränser.
Punto.

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.