Från 266 900 krDen ikoniska designen kombinerar "offroad"-funktioner med unik komfort och tekniska element. 
Bilderna är illustrativa, vissa avvikelser kan förekomma

XTROVERTED

500X Cross - med en teknik som gör körningen roligare och upplevelsen i kupén smidigare.

DRIVE MODE SELECTOR (KÖRLÄGESVÄLJARE)

Genom att använda körlägesväljaren som är placerad på mittkonsolen kan du välja något av tre tillgängliga körlägen – Auto, Sport, Traction – som optimerar kördynamiken och
påverkar bilens köregenskaper.

INFOTAINMENT

Ombord finns rattmonterade växelpaddlar, HandsFree Bluetooth® och Bluetooth-ljudströmning tillsammans med funktionen eco:Drive och infotainmentsystemet Uconnect.


Med Uconnect hanterar du alla multimediaenheter som finns i bilen: analog och digital radio (DAB) och enheter som ansluts via USB-port och Aux-in-uttag (mediaspelare, iPod, iPhone, smarttelefon), via en 5- eller 6,5-tums pekskärm.


Uconnect Radio Nav 6,5" är utrustad med satellitnavigering med 3D-kartor, progressiv vägvisning och "Voice Destination Entry" som gör att du kan ange adresser med röstkommandon.


Genom integration med smarttelefoner gör nya Uconnect LIVE det möjligt att använda en rad appar via systemet i bilen så att du alltid kan hålla kontakt med dina vänner på Twitter; lyssna på 35 miljoner låtar på Deezer och över 100 tusen radiostationer med Tune-In; få nyhetsuppdateringar i realtid från Reuters och ta emot information om trafik, hastighetskameror och väder tack vare TomTom LIVE.


Och det är inte allt: du kan förbättra din körstil med eco:Drive, så att du sparar bränsle och i realtid kan hålla ett öga på bilens CO2-utsläpp.
Och du kan hålla koll på din bil med my:Car: kommer ihåg var du har parkerat, informerar dig om bränslenivån och eventuella störningar i bilen.
UPPTÄCK Uconnect

XTRAORDINARY

Körglädje och säkerhetsutrustning på högsta nivå. 500X Off-Road är en sann crossover för smidig körning på alla underlag, och är utrustad med verkligt exklusiva skyddssystem.
I 500X kan du njuta av din färd och känna dig fullständigt lugn tack vare de omfattande säkerhetssystemen som förutom 6 krockkuddar omfattar DRL-lampor, ESC-system och 3 olika säkerhetssystem. Som tillval finns bl.a. adaptiv farthållare, autobroms och lane assist.

BROMSSTYRNING

Känsligheten hos en radar

Det här systemet varnar dig om det känner av en större skillnad i hastighet mellan din 500X och framförvarande fordon, och gör det i tid så att du kan undvika en möjlig kollision. Om du, av någon anledning, inte vidtar någon åtgärd, aktiverar systemet automatiskt bromsarna.
(Tillval)

DÖDVINKELASSISTENT

För full överblick

"Döda vinklar" är inte längre ett problem, eftersom systemet kontrollerar förekomsten av fordon i de mest kritiska områdena och varnar dig med ett blinkande ljus på de yttre backspeglarna. Samma sak händer vid backning, om en bil närmar sig från sidan.
(Tillval)

KÖRFÄLTSASSISTENT

Håller dig i rätt körfält

Systemet aktiveras om du börjar byta körfält oavsiktligt (utan att använda körriktningsvisarna). Den visuella indikeringen på instrumentpanelen åtföljs av större motstånd i ratten om man vrider den åt det hållet.
(Tillval)

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.