Från 266 900 krDen ikoniska designen kombinerar "offroad"-funktioner med unik komfort och tekniska element. 
Bilderna är illustrativa, vissa avvikelser kan förekomma

XTRA KOMFORT

Passagerarutrymmet i 500X Cross utmärker sig genom sin tekniska förfining: det strukturerade inlägget till instrumentpanelen för tankarna till gjutjärn och ger en opak och tredimensionell effekt, medan den övre delen av mittkonsolen och listerna till dörrpanelen har en finish av borstat aluminium.
Interiören är luftig. Här får såväl dina vänner som dina favoritprylar och ditt bagage plats. Svart eller tobaksfärgad läderklädsel som tillval ger dessutom en ännu mer elegant interiör.

RATT OCH INSTRUMENTPANEL

Den välformade ratten ger ett perfekt grepp och en optimal handpositionering. Instrumentbrädan med de tre cirkulära elementen, påminner om den historiska 500. Det som sticker ut mest är 3,5" TFT-skärmen, som på ett enkelt och direkt sätt ger föraren all nödvändig information och även ger många möjligheter till kundanpassning.

MITTKONSOL

Mittkonsolen, med sin raffinerade och tredimensionella geometriska struktur inrymmer Mode SelectorTM* (körprogramväljare) och den elektroniska parkeringsbromsen som ersätter den traditionella handbromsen. Lätt att använda samt frigör utrymme mellan sätena.

*Ej tillgänglig för 1.6 e-TorQ

FÖRVARINGSFACK

Fiat 500X garanterar också optimal funktionalitet tack vare de olika förvaringsfacken i passagerarutrymmet: såsom de fyra rymliga dörrfickorna, det anpassningsbara, stängningsbara facket på den nedre delen av instrumentpanelen liksom de två dryckeshållarna på mittkonsolen.

BAGAGEUTRYMME

Rymligt och flexibelt bagageutrymme, med kapacitet från 350 liter upp till hela 1 000 liter då baksätena är helt nedfällda. Det kan utrustas med ett löstagbart bagagerumsgolv, som kan vändas och justeras i höjdled.
Dragkapacitet
Maximal (bromsad) bogseringslast upp till 1 200 kg

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.