FRAMTIDENS UTRYMME

Ett utrymme som är designat för dig, byggt med innovativa tekniska och säkra koncept.
500L är den bil som kan garantera allt detta. En bil som kan klara alla situationer, även framtiden.

RESEINBJUDAN

Med Uconnect™ hanterar du alla multimediaenheter som finns i bilen: analog och digital radio (DAB) och enheter som ansluts via USB-port och Aux-in-uttag (mediaspelare, iPod, iPhone, smarttelefon), via en 5-tums pekskärm.


Uconnect Radio Nav 5’’ erbjuder TomTom 2.5D-navigering.
Genom integration med smarttelefoner gör nya Uconnect™ LIVE* det möjligt att använda en rad appar via systemet i bilen så att du alltid kan hålla kontakt med dina vänner på Twitter; lyssna på 35 miljoner låtar på Deezer och 100 000-tals radiostationer med Tune-In; få nyhetsuppdateringar i realtid från Reuters och ta emot information om trafik, hastighetskameror och väder med TomTom LIVE.

*LIVE kommer inom kort.


Dessutom kan du förbättra din körstil med eco:Drive™, så att du sparar bränsle och i realtid kan hålla ett öga på bilens CO2-utsläpp.
Och du kan hålla koll på din bil med my:Car: kommer ihåg var du har parkerat, informerar dig om bränslenivån och eventuella störningar i bilen.
UPPTÄCK UCONNECT™

OMEDELBAR FÖRSTÅELSE

Med 5” färgpekskärm blir samverkan med din mobil, smarttelefon, radio, mediaspelare och mp3-spelare enklare än någonsin tidigare under körning. Med Bluetooth® kan du ringa upp på telefonen utan att ta händerna från ratten och hantera inkommande sms (förutsatt att du har en kompatibel smarttelefon). Som ytterligare krydda på resan omfattar radion med cd-spelare även ett läge för digitalradio på begäran och kan spela upp externa källor via USB-portar och Aux-In-ingångar. Dessutom innovativ Audio Streaming som kan återge musik och webbradio från din smarttelefon utan sladdar.

BLI EN ECO:FÖRARE

Vill du lära dig att minska bränsleförbrukningen och den relativa kostnaden med upp till 16 %? Fiat 500L eco:Drive lär dig hur. Varje gång du sätter dig bakom ratten spelar applikationen in ditt beteende, visar ditt eco: Index på displayen till Uconnect™ 5” Radio och ger dig tips i realtid som hjälper dig att korrigera misstag och förbättra din körstil. Vid slutet av träningen är du klar att gå med i gemenskapen eco:Ville och dela med dig dina resultat på Facebook och Twitter.

NYA TONGÅNGAR

I din 500L kan du lyssna på all den musik du vill: från din mp3-spelare, din smarttelefon, från ett USB-minne. Och du kan enkelt välja den med hjälp av reglagen på ratten. Dessutom använder den det nya premium hi-fi-systemet som är utvecklat i samarbete med Beats Audio en avancerad equalizeralgoritm som skapar ett rent, högdefinierat ljud. Med 6 högtalare i fram- och bakdörrarna, 1 subwoofer i bagagerummet och en 8-kanals digital förstärkare levererar det nya ljudsystemet en styrka på 520 W totalt.

DEN VET HUR MAN TAR HAND OM EN FAMILJ

Standardutrustningen ger dig de högsta nivåerna av aktiv och passiv säkerhet. Sex krockkuddar, ABS med B.A.S. (bromsassistans) och sofistikerad ESC (elektronisk stabilitetskontroll) som omfattar antihalkfunktionerna vid acceleration och inbromsning ASR/MSR. Backstartsystemet Hill Holder, DST för aktiv styrning som förbättrar körsäkerhet och väghållning, samt ERM (Electronic Rollover Mitigation). För att göra körning i trafiken säkrare finns City Brake Control, en funktion som känner av närvaron av andra fordon eller hinder och bromsar automatiskt in för att undvika en kollision eller mildra konsekvenserna.

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.