DESIGNAD ATT MATCHA VARJE FAMILJS ÖNSKEMÅL

500L lägger till linjer som bidrar till att skydda och öka komforten i 500-modellens traditionella design. Den svagt sluttande vindrutan och tvådelade A-stolpen ger passagerarna ökat utrymme och bättre utsikt och ger föraren en känsla av stor säkerhet.
De stora fönsterytorna släpper in stora mängder ljus, reducerar döda vinklar och låter ljuset belysa interiören i perfekt 500-stil.

EN UTSIKT SOM FÅR DIG ATT TAPPA ANDAN

Panoramataket ger alla som färdas i 500L den bredaste utsikten mot horisonten i kategorin – upp till 1,5 m². Två versioner: fast tak och Skydome som öppnas med elstyrning.

LITEN,
MEN STOR

500L breddar konceptet användbarhet. Med sina 4,15 meter i längd, 1,78 cm i bredd och 1,66 meter i höjd kombineras kombins utrymme och kupékomfort med citybilens smidighet vid parkering.

EN ELLER TVÅ FÄRGER?

500L är helt unik. Med sina 11 karossfärger, och ytterligare 2 för taket och 3 för fälgarna, är 500L bilen som erbjuder fler anpassningslösningar än flertalet andra i sin kategori.
Bli inte förvånad, det är ju en 500L.

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.