Från 153 900 kr
Nya 500C har anlänt.
Myten om cabrioleten är född på nytt, mer överraskande och lockande än någonsin.
Och med samma ständiga frihetslängtan.

DEN ÄR SOCIAL.
MEN INTE EN SÅDAN SOM BARA FÖLJER STRÖMMEN.

I nya 500 är körglädjen det enda som är viktigt. Därför är den utrustad med de mest sofistikerade systemen för säkerhet och infotainment - rattreglage, Bluetooth®-funktion med hands-free, Bluetooth Audio streaming, eco:Drive, funktionerna Blue&Me TomTom 2 LIVE samt informationssystemet online UconnectTM.

UCONNECT™

Uconnect™ är infotainmentsystemet som låter dig hantera alla multimediaenheter som finns i bilen: analog och digital radio (DAB) och enheter som ansluts via USB-port och Aux-in-uttag (mediaspelare, iPod, iPhone, smartphone), via en 5-tums pekskärm. 


Enheten Uconnect Radio Nav 5’’ med TomTom 2.5D navigation erbjuder progressiv ruttvägledning och ‘One Shot Voice Destination Entry’ för att hitta adresser med röstkommandon.


Genom integration med smarttelefoner gör nya Uconnect™ LIVE det möjligt att använda en rad appar via systemet i bilen så att du alltid kan hålla kontakt med dina vänner på Twitter; lyssna på 35 miljoner låtar på Deezer och 100 000-tals radiostationer med Tune-In; få nyhetsuppdateringar i realtid från Reuters och ta emot information om trafik, hastighetskameror och väder med TomTom LIVE.


Dessutom kan du förbättra din körstil med eco:Drive™, så att du sparar bränsle och i realtid kan  hålla ett öga på bilens CO2-utsläpp.
Och du kan hålla koll på din bil med my:Car: kommer ihåg var du har parkerat, informerar dig om bränslenivån och eventuella störningar i bilen.*
UPPTÄCK UCONNECT™

SKYDD

Förutom det nya bromssystemet kan du förlita dig på de allra bästa skyddssystemen i din nya 500 (gäller 1,2-litersmotorer): 7 krockkuddar, ABS + EBD så att du inte förlorar kontrollen när du måste bromsa, ESC + Hill Holder som håller dig i rätt riktning i akuta situationer och förenklar start i backe, HBA förstärker plötslig inbromsning och Hazard Device som startar varningsblinkrarna när du måste stanna oväntat.
Medan de ellipsformade strålkastarna med varselljus (DRL) garanterar maximal sikt tack vare LED-teknik.

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.