Från 153 900 kr
Nya 500C har anlänt.
Myten om cabrioleten är född på nytt, mer överraskande och lockande än någonsin.
Och med samma ständiga frihetslängtan.

PERSONLIGHET OCH SKÖNHET. DEN PERFEKTA KOMBINATIONEN.

Exteriörens djärva stil ramar in den helt förnyade interiören: mer attraktiv, elegant och sofistikerad. 500 kommer att överraska dig. Igen.

PERFEKTION ÄR INTE ETT TILLBEHÖR

Instrumentbrädan har fått en helt ny design som innefattar den nya tekniken ombord. Kromelementen och de mer rundade reglagen på instrumentbrädan är effektfulla.
Nya 500C är inte bara vacker, den är funktionell med ett nytt och tillgängligt handskfack på instrumentbrädan, en ny mittkonsol med USB/Aux-portar och en mycket rymligare bricka för mugghållare.

ALLT ÄR UNDER KONTROLL

Den nya specialdesignade ratten pryds av kromdetaljer. 
Med den innovativa digitala 7-tums TFT-displayen har du all information du behöver under kontroll, t.ex., varvräknare, temperatur och indikator för växelläge som föreslår när du ska växla, samt färddatorn där du kan ställa in förutsättningarna beroende på körsträckan, aktuell bränsleförbrukning, räckvidd, etc.

INSPIRERAD AV HAUTE COUTURE

Stil, stil, stil och ännu mer stil. De nya materialen och tygerna som vi har valt för interiören på nya 500 kommer raka vägen från de elegantaste modevisningarna. Här finns livliga Prince of Wales-rutor med kontrast i avvikande färg och nya läderklädseln i bordeaux rött med blå inlägg, med en vintagekänsla som en hyllning till 60-talets färger.

BEKVÄMLIGHET BORDE VARA ETT MÅSTE PÅ RESAN

De nya sätena är tillverkade av mer ergonomiska material än tidigare och konstruerade att underlätta för passagerarnas åtkomst till baksätet garanterar all den komfort som du kan önska dig.

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.