Från 133 900 kr


NYA 500.
Nya 500 har anlänt.
Mer överraskande, bättre uppkopplad och djärvare än någonsin.

PERSONLIGHET OCH SKÖNHET. DEN PERFEKTA KOMBINATIONEN.

Exteriörens djärva stil inramar den nya interiören: mer attraktiv, elegant och sofistikerad. 500 kommer att överraska dig. Igen.

PERFEKTION ÄR INTE ETT TILLBEHÖR

Instrumentbrädan har fått helt ny design som innefattar den nya tekniken.
Kromdetaljerna och den mer rundade formen på instrumentbrädans reglage ger fin effekt.
Nya 500 är inte bara vacker utan också funktionell med ett nytt och tillgängligt handskfack på instrumentbrädan, en ny mittkonsol med USB-/Aux-ingångar och en mycket rymligare bricka för mugghållare.

ALLT UNDER KONTROLL

Den nya specialdesignade ratten pryds av kromdetaljer.
Med den innovativa digitala 7-tums TFT-displayen har du kontroll över all information du behöver, t.ex. varvräknare, temperatur och indikator för växelläge som föreslår när du ska växla, samt färddatorn där du kan ställa in förutsättningarna beroende på körsträckan, aktuell bränsleförbrukning, räckvidd, etc.

INSPIRERAD AV HAUTE COUTURE

Stil, stil, stil och ännu mer stil. De nya materialen och tygerna som vi har valt för interiören på nya 500 kommer raka vägen från de elegantaste modevisningarna. Här finns livliga Prince of Wales-rutor med kontrast i avvikande färg och nya läderklädseln i bordeaux med blå inlägg, med en vintagekänsla som hyllar 60-talets färger.

BEKVÄMLIGHET BORDE VARA ETT MÅSTE PÅ RESAN

De nya sätena är tillverkade av mer ergonomiska material än tidigare, konstruerade att underlätta för passagerarnas åtkomst till baksätet och garanterar all den komfort som du kan önska dig.

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.