EN SILHUETT SOM STICKER UT.

En ny stil, en ny design, men med samma okuvliga personlighet som någonsin. Är du redo att åka?

 

Design

       
     
 

16'' ALUMINIUMFÄLGAR

 
   
 •      
 

INSTEGSLISTER

 
   
 •      
 

VÄXELSPAKSKNOPP I LÄDER

 
   
 •      
 

STORT BAGAGEUTRYMME

 
   
 •      
 
 

SIDOSKJUTDÖRRAR

PERFEKT ATT KÖRA. OCH ATT TITTA PÅ.

Ta en ordentlig titt på den. Stilen på nya Doblò är ännu mer unik med nya former och modernare linjer. En helt ombyggd front med ny grill, nya strålkastare och stora sidospeglar med integrerade blinkers ger en tydligare karaktär. Ny stötfångare, ny design på lampor bak och spännande fälgar av lättmetall bidrar också till den distinkta designen.

 

EN KOMFORTABEL INREDNING.

De nya funktionerna i Doblò är inte begränsade till dess exteriör. Även interiört finns den helt ombyggda instrumentbrädan och den mer ergonomiskt utformade ratten. En centerkonsol med lätthanterliga funktioner, praktiska förvaringsfack och en mängd andra detaljer gör upplevelsen både unik och rolig.

SIDOBLINKERS

Komfort

       
460/380 image

460/380 image

460/380 image

460/380 image

DET FINNS UTRYMME FÖR ALLT OCH ALLA.

Vad du än vill ta med dig och lite till.. det finns gott om utrymme i nya Doblò. Vi har designat interiören för att ge dig all den komfort och utrymme du behöver.


Vissa gillar att åka och shoppa, andra vill åka och utforska världen; nya Doblò: Den äventyrliga familjebilen.

Oavsett tillfälle; bilsemester, en söndagsutflykt eller köra barnen till deras aktiviteter – för den aktiva familjen erbjuder nya Doblò både förvaring och komfort.

     

BILDERNA ÄR FÖR ILLUSTRATIVT ÄNDAMÅL. VÄNLIGEN SE BROSCHYR ELLER KONTAKTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR AKTUELLA KOMBINATIONER AV FÄRGER, MATERIAL ETC.