Från 158 900 kr
Nya 500L: gott om utrymme för fantasin.

Full kraft

Ny TFT

Övervaka dina resor med den nya instrumentpanelen.
Den nya 3,5″ TFT-färgskärmen och den uppdaterade designen som skapar mer utrymme för instrumentpanelen, gör att alla parametrar är maximalt synliga för föraren.

Full säkerhet

Ratt med integrerade kontroller

Hos nya 500L är tekniken – bokstavligen – i dina händer. Förutom enastående design finns här även den nya ratten med integrerade kontroller, som gör att du bekvämt kan styra alla de viktigaste funktionerna på radion och instrumenttavlan med bara några små rörelser med fingertopparna.

UconnectTM LIVE

Älskar du teknik? Då kommer du att älska Uconnect™ LIVE. Anslut UconnectTM-radion med din smartphone och använd de många apparna i bilens system, såsom:
eco:Drive som övervakar din körstil och hjälper dig att förbättra bränsleekonomin.
my:Car som övervakar tillståndet i din bil, via din smartphone om du så önskar, och påminner dig om var du parkerat.
Inklusive inloggning på Facebook och Twitter.
Eller lyssna på ett urval av över 43 miljoner låtar på Deezer eller över 100 miljoner radiostationer på TuneIn, följ nyheter i realtid på Reuters och få väderprognoser, trafikinformation och fartkameror från TomTom Live-tjänsterna. Vad mer kan man önska sig?

Apple CarPlay (tillval)

Nya 500L fungerar med Apple CarPlay.
Apple CarPlay är det smartaste och säkraste sättet att använda din iPhone i bilen. Tack vare de viktiga appar och funktioner som särskilt utvecklats för CarPlay på skärmen i din 500L, kan du ta emot trafikrapporter, ringa samtal, skicka och ta emot textmeddelanden och lyssna på musik utan att behöva flytta uppmärksamheten från vägen. Med Siri kan du använda röstkommandon för att hantera de viktigaste funktionerna i din smartphone, eller använda pekskärm eller rattmonterade kontroller.

Ta reda på vilka enheter som är kompatibla genom att klicka här.

CarPlay, iPhone och Siri är registrerade varumärken inom Apple Inc.

Android AutoTM (tillval)

Nya 500L fungerar med Android AutoTM.
Android AutoTM förenklar tillgången till ditt innehåll och dina appar medan du kör, utan att du äventyrar säkerheten. Tack vare ett enkelt, intuitivt gränssnitt visas dina appar på skärmen i din 500L, ordnade i sidor som är enkla att läsa. Med Google Maps får du trafikrapporter och mycket mer i realtid, och via den främsta handsfree-tekniken kan du ringa samtal och skicka och ta emot meddelanden utan att ta händerna från ratten.

Ta reda på vilka enheter som är kompatibla genom att klicka här.

Android, Android AutoTM, Google Play och andra varumärken är registrerade varumärken inom Google Inc.

Smart backkamera (tillval)

Nu är det enklare än någonsin att backa. Så snart du lägger i backväxeln aktiveras backkameran och en tydlig, skarp bild av vad som finns bakom dig visas på displayen på din nya 500L.