Från 183 900 kr
Nya 500L Cross: gränsöverskridande utöver det vanliga.

Interiör

Att ge sig ut

Nya 500L Cross är en bil som tar dig vart som helst, när som helst. Den är skapad för att omvandla varje ledig stund till en upptäcktsresa. De justerbara sätena, Uconnect 7″ HD LIVE-display med USB och lägesväljare kommer att göra varje resa oförglömlig, både i och utanför staden.
Ladda med upplevelser, här finns det utrymme du behöver.

Varje resa har sitt eget soundtrack

Alla kopplar samman låtar med känslor och rytmer med äventyr. Med den nya UCONNECT 7″ HD LIVE-displayen med DAB och USB-ingång behöver du bara vänta och se vilket som blir soundtracket till nästa äventyr.

En annan väg, ett annat synsätt.

Smidig i trafiken, sportig utanför stan och perfekt på de mest utmanande underlag. Nya 500L Cross är utrustad med lägesväljare och du kan välja mellan tre körlägen: ”Normal”, för säker, bekväm körning under normala förhållanden, ”Traction +” för ytor som lera och snö, och ”Gravity Control” så att du kan hålla en konstant hastighet i branta uppförsbackar och utförslut. På så vis är du redo för allt.

Komfort, utanför din komfortzon.

Nya 500L Cross är en bil som låter dig leva fullt ut. Den nya designen av instrumentbrädan anger tonen för interiören, samtidigt som de höjdjusterbara, fällbara sätena understryker dess mångsidighet. Du kan alltså justera sätet och även vila bekvämt mellan två destinationer.

Fullt av minnen i bagaget

Så brukar det vara på resor: du ger dig iväg med resväskor som nästan spricker i sömmarna, och kommer tillbaka utan de souvenirer du ville ha, eftersom du inte hade plats för dem.
Men med 500L Cross får du ett bagageutrymme på hela 455 liter. Och om det inte är tillräckligt skapar Cargo Magic Space-systemet och de fällbara baksätena ännu mer utrymme.
Lasta in vad du vill – det bästa du kan ta med dig från en resa är själva upplevelsen.